Σαντορίνη: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του ξενοδόχου – Συνελήφθη 20χρονος

Το κίνητρο ήταν οικονομικό

Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία του ξενοδόχου Νίκου Χάλαρη στη Σαντορίνη, με έναν 20χρονο να συλλαμβάνεται και να ομολογεί πως το κίνητρο ήταν οικονομικό.

Μέσα σε μερικά 24ωρα από τη δολοφονία του γνωστού ξενοδόχου του νησιού, οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν το δράστη, έναν 20χρονο που ομολόγησε το έγκλημά του.

Όπως αποκάλυψε ο δράστης, είχε διαπληκτισμό για χρωστούμενα με το θύμα, τα πράγματα εντάθηκαν και κατέληξαν σε ξύλο, ενώ μετά έβαλε φωτιά για να καλύψει το έγκλημα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε ο 20χρονος, ο ξενοδόχος του χρωστούσε 200 ευρώ από κάποιες οικοδομικές εργασίες που είχε κάνει στο ξενοδοχείο την περασμένη χρονιά. Όταν πήγε να τα πάρει, σύμφωνα πάντα με τον δράστη, οι δυο τους τσακώθηκαν και γρήγορα η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

Ο 20χρονος Αλβανός ομολόγησε πως έδειρε μέχρι θανάτου τον 69χρονο ξενοδόχο, ενώ όταν κατάλαβε ότι τον είχε σκοτώσει, περιέλουσε το πτώμα με βότκα και του έβαλε φωτιά. Μάλιστα, πήρε το μπουκάλι μαζί του.

“Τον έσυρα έως τη ρεσεψιόν και από τη μανία μου τον χτύπησα ξανά. Όταν κατάλαβα ότι είχε πεθάνει, του έβαλα χαρτιά για να ενισχύσω τη φωτιά. Το μόνο εύφλεκτο υλικό που βρήκα ήταν ένα μπουκάλι βότκα. Έβαλα τη φωτιά κι έφυγα”, είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην ομολογία του.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 69χρονος ξενοδόχος βρέθηκε απανθρακωμένος μπροστά στη ρεσεψιόν, μετά από φωτιά που έπιασε στις εγκαταστάσεις του την περασμένη Παρασκευή.

Το γεγονός ότι δίπλα στο πτώμα του υπήρχαν κηλίδες αίματος που δεν ήταν δικό του, ανέτρεψε την εκδοχή να πέθανε από τη φωτιά. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ενώ η φωτιά ξέσπασε σε κουζινάκι και ήταν μικρής έκτασης, ο 69χρονος δεν μπόρεσε να σωθεί.

Ο εντοπισμός του δράστη

Γείτονες είχαν καταθέσει το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής ότι άκουσαν φωνές από το ξενοδοχείο του Νίκου Χάλαρη. Ερευνώντας τις μαρτυρίες και από τις κάμερες ασφαλείας στο σημείο είδαν τον 20χρονο να φεύγει από το ξενοδοχείο του 69χρονου 5 με 10 λεπτά πριν γίνει το τηλεφώνημα στην πυροσβεστική για τη φωτιά.

 

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: