Σ.O.A.A. – Ενιαίο : Yπάρχει φως, υπάρχει κέφι και όρεξη…

 

 

του Γιάννη Σταυρόπουλου

Η εσωστρέφεια είναι ένα χαρακτηριστικό των ανθρώπων που έχουν επωμισθεί τις τύχες των ελληνικών αγώνων.

Και μαζί με αυτό έχει χαντακωθεί και η προβολή των ελληνικών αγώνων, με τους περισσότερους διοργανωτές να θεωρούν ότι η καλύτερη προβολή τους γίνεται μόνο μέσω FB.

Μεταξύ φίλων ναι, αλλά επαγγελματικά αυτό βρίσκεται πολύ μακριά από την πραγματικότητα.

Επιπλέον ελάχιστα Δελτία Τύπου χωρίς φωτογραφίες λαμβάνουμε και «καταλήγουν» στο μεγάλο κάδο των απορριμμάτων, καθώς αγώνες αυτοκινήτων χωρίς φωτογραφίες είναι παντελώς άχρηστα, καθώς αυτήν την «κίνηση» τη θεωρούμε προσβολή για τους αγωνιζόμενους.

Αυτό το έχουμε επισημάνει πολλές φορές, αλλά κάπου σταματάς να ασχολείσαι (αυτό θέλουν επι της ουσίας) όταν βλέπεις ότι κανένας δεν νοιάζεται και η ιστορία συνεχίζεται στο να γίνονται αγώνες επι «στενού» οικογενειακού κύκλου, με ελάχιστη προβολή.

Οι ελάχιστες εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα…

Πρόσφατα λοιπόν με μερικούς συναδέλφους που έχουν άποψη για τους αγώνες συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο του ΣΟΑΑ Μάριο Ηλιόπουλο και τον αντιπρόεδρο Νικόλα Περατινό με θέμα το φετινό ενιαίο με τα Skoda Fabia.

Έγιναν πολύ ωραίες συζητήσεις με ουσία, σε ένα φανταστικό περιβάλλον στο Μαρούσι, αλλά το κυριότερο ήταν η εξωστρέφεια που έβγαλαν οι εκλεγμένοι οδηγοί από την πλειοψηφία των οδηγών, ο Ηλιόπουλος και ο Περατινός.

Ο καθένας με το δικό του ξεχωριστό πάθος για τους αγώνες.

Οι δυο τους μακριά από τιμόνια και χρονόμετρα έβγαζαν σπίθες για το θέμα της προβολής του ενιαίου (και κατ’ επέκτασιν των αγώνων) που το έχουν αγκαλιάσει με τρομερό ενθουσιασμό.

Άκουσαν με προσοχή, σημείωσαν σχόλια και τοποθετήσεις για το πως το ενιαίο θα πάρει την προβολή που του ταιριάζει, για μια μορφή αγώνων που χρόνια απουσίαζε.

Το πλέον σημαντικό είναι ότι πήραν το μήνυμα και μακάρι το κέφι και την αισιοδοξία τους να τη μεταδώσουν και «αλλού».

Θεωρούμε επίσης ότι ξεχωριστό χρώμα θα δώσει στην όλη διοργάνωση του ενιαίου και η Promauto του Αντώνης και Άρη Στιβαχτάρη που βρίσκεται με κέφι δίπλα στο ΣΟΑΑ.

Εν αναμονή λοιπών των εγγραφών για να φύγει η παραγγελία των αυτοκινήτων, και το Ενιαίο να αρχίσει να «παίρνει» χρώμα…

 

Πηγή: motori.gr

Περισσίτερα: http://www.motori.gr/newsarticle/agones/soaa-eniaio-yparhei-fos-yparhei-kefi-kai-orexi

Σ.O.A.A. — Ενιαίο : Yπάρχει φως, υπάρχει κέφι και όρεξη…

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: