Ροζ αποκαλύψεις για πασίγνωστο ηθοποιό (φωτό)

Όταν ο

Τομ Κρουζ ήταν νέος και ανερχόμενος ηθοποιός, προτού γίνει το μεγάλο αστέρι του Χόλιγουντ και ο «μπροστάρης» της Σαϊεντολογίας, είχε διαφορετικά πιστεύω σε σχέση με σήμερα.

 

Τουλάχιστον αυτή την εικόνα προσπαθούσε να περάσει στους συμπρωταγωνιστές του στην ταινία «Risky Business», στους οποίους απέρριπτε κάθε πρόταση να βγουν για ποτό μετά το γύρισμα λέγοντας πως πρέπει να γυμναστεί και να διαβάσει τη Βίβλο.

Εξαιτίας της εποχής αλλά και της καθολικής οικογένειας από την οποία προερχόταν ο Κρουζ κανείς δεν τον αμφισβήτησε ώσπου μια ημέρα ο 28χρονος τότε συμπρωταγωνιστής του, Κέρτις Άρμστρογνκ, έτυχε να γυρίσει νωρίτερα στο ξενοδοχείο που διέμεναν.

«Είδα πέντε πανέμορφες κοπέλες, γύρω στα είκοσι όλες, να περιμένουν έξω από το δωμάτιο του υπομονετικά. Σκέφτηκα πως είναι πολύ κρίμα να χάσει κάτι τέτοιο επειδή διαβάζει τη Βίβλο. Σταμάτησε και τις ρώτησα αν μπορούσα να βοηθήσω κάπως αλλά μου αρνήθηκαν ευγενικά. Τότε άνοιξε η πόρτα και βγήκε μια κοπέλα, φτιάχνοντας τα μαλλιά και τα ρούχα της ενώ αυτόματα μπήκε μέσα η επόμενη. Μας είχε ξεγελάσει τελείως ο Τομ».

  E-Radio.gr 

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: