Ρουμανία: Παπάς κακοποιεί μωρό στη βάφτιση του [φωτο]

Ένα σοκαριστικό βίντεο από βάφτιση ενός μωρού στην Ρουμανία είδε το φως της δημοσιότητας, το οποίο δείχνει έναν παπά να κακοποιεί το βρέφος προκειμένου να το βαφτίσει.

Το βίντεο, που δημοσιοποίησε το ρωσικό δίκτυο Russia Today, ξεκινά από το σημείο της τελετής που ο ιερέας πρόκειται να βάλει το μωρό στην κολυμπήθρα. Το μωρό έχει ήδη αρχίσει να κλαίει και, όταν τον πιάνει ο παπάς, προσπαθεί να γαντζωθεί από πάνω του.

Η οικογένεια του έβγαλε το χεράκι από τα ράσα, όμως το κλάμα του δυναμώνει κι εκείνο ξαναπιάνεται. Τότε ο ιερέας, που προσπαθεί να το βάλει στο νερό αλλά δεν μπορεί επειδή εκείνο αντιστέκεται, του κλείνει με την παλάμη του το στόμα και τη μύτη.

Τότε οι συγγενείς ορμούν και το αρπάζουν από τα χέρια του, κι εκείνος δείχνει εξοργισμένος και έτοιμος να φύγει. Αφού κάνει μερικές νευρικές κινήσεις για να βγάλει το ράσο του, τελικά αποφασίζει να κάνει άλλη μια «προσπάθεια».

Πιάνει εκ νέου άτσαλα το παιδί, του ξανακλείνει το στόμα και τη μύτη και το βουτά με δύναμη στην κολυμπήθρα τρεις φορές, όπως απαιτεί το μυστήριο.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: