Ρούλα Πισπιρίγκου: Βρέθηκε ο άνθρωπος που τη βοηθούσε να σβήσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη

Πατρινός τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών ο άνθρωπος που φέρεται να βοήθησε την 33χρονη — Νέος κύκλος καταθέσεων από γιατρούς για τον θάνατο της Τζωρτζίνας ξεκινάει σήμερα — Συνθήματα μίσους στο σπίτι της οικογένειας

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, την ώρα που ξεκινά ένας νέος κύκλος καταθέσεων γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού από το Ωνάσειο νοσοκομείο, στο οποίο έγινε ο γονιδιακός έλεγχος της Τζωρτζίνας.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές φέρεται να έχουν ταυτοποιήσει τον άνθρωπο, ο οποίος βοήθησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά ίχνη της σε ό,τι αφορά στις αναζητήσεις που έκανε στο διαδίκτυο.

«Είναι ένα δαιδαλώδες θέμα. Θα γίνουν καταθέσεις από τις δύο ιατροδικαστές και θα ακολουθήσει το πόρισμα των νέων ιατροδικαστών. Ο κ. Καρακούκης και κ. Καλογριάς είχαν εξετάσει ενδελεχώς την ιατροδικαστική έκθεση για τη Μαλένα. Έχουν καταλήξει στο συμπέρασμά τους, αλλά δεν το ανακοινώνουν. Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, το τμήμα Ανθρωποκτονιών φέρεται να έχει εντοπίσει τον άνθρωπο που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη. Είναι Πατρινός, μεσήλικας, τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σε αυτόν είχε καταφύγει η Ρούλα Πισπιρίγκου πολλές φορές», είπε στο MEGA ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cjlkhvlxw4k1)

Ο ίδιος σημείωσε ότι η ιατροδκαστής Τσιόλα θα ανατρέψει την αρχική κατάθεσή της και θα μιλήσει για ασφυκτικό θάνατο.

«Έχω μαρτυρία ανώτατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ ο οποίος μου είχε πει ότι μετά το θάνατο της Ίριδας ήμασταν υποψιασμένοι», πρόσθεσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

Συνθήματα μίσους στο σπίτι της οικογένεια

Στο μεταξύ, η οργή και ο θυμός για τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα είναι τόσο μεγάλος που μερικοί κάτοικοι επιτίθενται στη Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για το θάνατο της Τζωρτζίνας γράφοντας συνθήματα κατά της 33χρονης γυναίκας, στο οδόστρωμα του σπιτιού της.

«Το σπίτι του θανάτου» — «Ψόφα Ρούλα» είναι μερικά από τα συνθήματα που έχουν γραφτεί εξω από το σπίτι της ενώ δεν λείπουν ακόμη και τα σκίτσα μέσω των οποίων η προφυλακισμένη μητέρα των τριών κοριτσιών απεικονίζεται σε κρεμάλα.

Δείτε φωτογραφίες:




Το Πάσχα της Ρούλας Πισπιρίγκου στη φυλακή

Το φετινό Πάσχα για την 33χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της ήταν διαφορετικό αφού ήταν στη φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοπόννησος», η Ρούλα Πισπιρίγκου, όταν ενημερώθηκε ότι το Μεγάλο Σάββατο θα βρισκόταν ιερέας στις φυλακές, ζήτησε να τον δει για να εξομολογηθεί, όπως είχε το δικαίωμα, με δεδομένο ότι κάτι τέτοιο, λέγεται, πως έκανε κάθε χρόνο (το Πάσχα) στην ελεύθερη ζωή της.

Μάλιστα, ο ίδιος ιερέας μετά την εξομολόγηση, την κοινώνησε.

Υπενθυμίζευαι ότι η 33χρονη, από τους συγγενείς της, τη μητέρα, τον πατριό και την αδελφή της που έφτασαν στην Αθήνα για το έκτακτο επισκεπτήριο του Μεγάλου Σαββάτου, είχε ζητήσει να φέρουν τρεις λαμπάδες, μία για κάθε της παιδί.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: