Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μας έλεγε ότι η Ρούλα της έδινε κοκτέιλ» είπε φίλη της σπιτονοικοκυράς

Οι συνθήκες θανάτου της σπιτονοικοκυράς των Δασκαλάκη — Πισπιρίγκου, απασχολούν τις Αρχές

Η Ευγενία Κούτρα Θεοδωροπούλου, η σπιτονοικοκυρά της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου, έφυγε από τη ζωή το Σεπτεμβρίο του 2020 και τώρα ερευνώνται οι συνθήκες θανάτου της.

Αφορμή υπήρξαν μαρτυρίες που έκαναν λόγο για εκμετάλλευση και κακομεταχείριση της μοναχικής γυναίκας. Φίλες της αναφέρουν πως η κατηγορουμένη τη φρόντιζε, ωστόσο οι σχέσεις τους οξύνθηκαν όταν η Ευγενία δεν προχωρούσε στη μεταβίβαση του ακίνητου που είχε υποσχεθεί ότι θα άφηνε στην Τζωρτζίνα.

Μία από τις φίλες της, μίλησε στο «Τούνελ» στο Mega και τα όσα είπε, δημιουργούν απορίες.


«Μία ημέρα αργά το μεσημέρι, με πήρε τηλέφωνο. Πίνω ένα κοκτέιλ μου λέει που μου έφερε η Ρούλα. Δεν την ρώτησα τι περιείχε. Μετά άρχισε να κοιμάται, να νυστάζει, να ζεσταίνεται. Περίπου ένα μήνα αργότερα πέθανε» είπε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, με αφορμή την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, διερευνώνται με εισαγγελική παραγγελία όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητάς περί του πληρεξουσίου στον Μάνο Δασκαλάκη για την διαχείριση των οικονομικών της σπιτονοικοκυράς.

«Μου έκανε το πληρεξούσιο γιατί ήθελε να την βοηθάω με κάποιες συναλλαγές στην τράπεζα, γιατί εκείνη δεν έβγαινε έξω. Είχε αναφέρει ότι ήθελε να γράψει το σπίτι στην Τζωρτζίνα, αλλά δεν προχώρησε τελικά. Έχει ξεκινήσει μία προκαταρκτική έρευνα, μπορούν να κοιτάξουν και να δουν ότι όλα αυτά που λένε για τα μετρητά και τα ακίνητα δεν ισχύουν. Δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι. Μόνο καλό έκανα στη συγκεκριμένη υπόθεση» ανέφερε ο Δασκαλάκης.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: