Ρούλα Πισπιρίγκου: Εδώ και ημέρες προσπαθεί να μιλήσει με τον Μάνο Δασκαλάκη, λέει ο δικηγόρος της

«Η ψυχολογική της κατάσταση είναι άσχημη» δηλώνει ο δικηγόρος της 33χρονης – Υποστήριξε ότι με βάση όσα του μεταφέρθηκαν, την περίοδο που η Τζωρτζίνα κακοποιήθηκε φέρεται να έδειξε συμπεριφορά απομάκρυνσης από τον πατέρα της 

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, που από χθες πέρασε το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέα για την υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Ο δικηγόρος της, Όθων Παπαδόπουλος ανέφερε στο STAR ότι η ψυχολογία της είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη, καθώς δέχεται κοινωνική κατακραυγή, στερήθηκε την ελευθερία της, έχει χάσει τα παιδιά της και η οικογένειά της έχει ουσιαστικά διαλυθεί. «Αγωνίζεται διατρανώνοντας τη θέση της ότι είναι αθώα. Δεν θα σταματήσει να το φωνάζει», ανέφερε. Όπως σημείωσε, η εντολέας του δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε η κεταμίνη, ενώ ζητά περαιτέρω εξέταση των στοιχείων, έχοντας την ελπίδα ότι στο τέλος θα δικαιωθεί.

Ερωτηθείς για το εάν προσπαθούσε να επικοινωνήσει χθες με τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος δήλωσε σήμερα παράσταση πολιτικής αγωγής, ο κ. Παπαδόπουλος επισήμανε ότι δεν έχει συγκεκριμένη πληροφόρηση. «Δεν το θεωρώ απίθανο γνωτί γνωρίζω ότι εδώ και ημέρες προσπαθεί απεγνωσμένα να μιλήσει με τον σύζυγό της. Περιμένει την υποστήριξη του ιδίου που δεν την έχει κι αυτό την έχει στενοχωρήσει αφάνταστα», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο κ. Παπαδόπουλος ερωτήθηκε για τα περιστατικά κακοποίησης της Τζωρτζίνας που αποκάλυψε και η γιαγιά της. Τα περιστατικά βρίσκονται εκτός της δικογραφίας. Ωστόσο, όπως είπε, στο πλαίσιο συζήτησης που είχε με το οικογενειακό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου, «μου μεταφέρθηκε ότι το ίδιο το παιδί είχε δείξει συμπεριφορά απομάκρυνσης και αποξένωσης από τον πατέρα του».

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: