Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν έχω πειράξει τα παιδιά μου, η Δήμητρα λάτρευε το μωρό μου όσο κι εγώ

Η 33χρονη, μιλώντας μέσα από τη φυλακή, υποστηρίζει ότι δεν πιστεύει αυτό που γίνεται, ενώ στηρίζει την αδελφή της, Δήμητρα — «Αρχίζει κάπως να καταρρέει ψυχοσυναισθηματικά» λέει ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου

Ως «απίστευτα» χαρακτηρίζει όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες γύρω από τον θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας, η Ρούλα Πισπιρίγκου. Συγκεκριμένα η 33χρονη μιλώντας στον Alpha υποστηρίζει ότι δεν πιστεύει αυτό που γίνεται, ενώ στηρίζει την αδελφή της, Δήμητρα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «λάτρευε το μωρό μου όσο κι εγώ. Αν ήξερε ότι το έχω πειράξει, θα είχε βγει να το πει πρώτη».

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει. Πίστευα ότι όλα αυτά που ακούω στα κανάλια είναι ψέματα και υπερβολές. Δεν έχω πειράξει κανένα από τα παιδιά μου, είναι τεράστια αδικία αυτό που μου γίνεται. Τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρούνται άδικα δικοί μου άνθρωποι που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα. Η Δήμητρα λάτρευε το μωρό μου όσο κι εγώ. Μου φαίνεται απίστευτο και να σκεφτεί κανείς ότι ήξερε ότι έχω πειράξει το μωρό μου και να μην είχε βγει πρώτη να το πει. Είμαι σίγουρη ότι στο τέλος θα αποδειχθεί η αθωότητά μου», τόνισε. 


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckvxt4napind)

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Κωνσταντίνος Ζήγρας, μιλώντας στο Mega τόνισε ότι η πελάτισσά του επιμένει ότι δεν έχει κάποια σχέση με τους θανάτους των τριών παιδιών της.  «Την επισκέφτηκα σήμερα. Μου είπε ότι δεν έχει σκεφτεί καν ποτέ να βλάψει οποιοδήποτε από τα παιδιά της γιατί τα αγαπούσε ως μάνα και τα λάτρευε. Αυτό λέει από την πρώτη στιγμή, αυτό λέει και τώρα». Όπως αποκαλύπτει ο κ. Ζήγρας, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει πληροφορηθεί για το πόρισμα του θανάτου της Ίριδας και της Μαλένας.

«Έχει ακούσει για το πόρισμα. Αναμένουμε να το λάβουμε και να το μελετήσουμε. Έχει εκπλαγεί πάρα πολύ δυσάρεστα. Δεν ήθελε να πιστέψει και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα επαληθεύονταν οι φήμες για ανθρώπινη παρέμβαση στον θάνατο των παιδιών της». Ακόμη ο δικηγόρος πρόσθεσε ότι μόλις η πλευρά της κατηγορούμενης λάβει το πόρισμα των ιατροδικαστών, θα κινηθεί αναλόγως.

«Όταν λάβουμε το πόρισμα στα χέρια μας ολοκληρωμένο, θα το δώσουμε σε ειδικούς επιστήμονες να μας πουν την γνώμη τους. Αν μας πουν ότι το πόρισμα δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, δεν έχει κενά, είναι απολύτως σωστό και επιδέχεται παρά μόνο μιας ερμηνείας και είναι 100% ότι υπάρχει ανθρωποκτονία, θα κινηθούμε αναλόγως».

Αναφερόμενος στη Ρούλα Πισπιρίγκου επισήμανε πως «διατηρεί μια εσωτερική δύναμη που την κάνει να στέκεται στα πόδια της αλλά αρχίζει κάπως να καταρρέει ψυχοσυναισθηματικά. Αισθάνεται ότι υφίσταται μια τεράστια αδικία που δεν μπορεί πλέον να σηκώσει. Περίμενε ότι εντός ολίγων ημέρων θα ήταν έτοιμο το αίτημα αποφυλάκισης».


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckvvyir7u8ax)

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: