«Rouk Zouk» – «Still Standing»: Από 16 Σεπτεμβρίου επιστρέφουν στον ΑΝΤ1 (trailer)

Το «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια, επιστρέφει για 4η χρονιά στον ΑΝΤ1. Για 3η σεζόν επιστρέφει στο κανάλι και το «Still Standing» με τη Μαρία Μπεκατώρου.

«Rouk Zouk»: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 15:00!
Το «Rouk Zouk», επιστρέφει για 4η χρονιά στον ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια να δίνει σταθερά το σύνθημα για τις πιο απολαυστικές «Rouk Zouk» στιγμές με τις πιο ευρηματικές ομάδες. Τι λέτε, παίζουμε;
Φέτος, το «Rouk Zouk» εμπλουτίζεται με δύο νέα παιχνίδια. Το «τραγούδι» και το «σκίτσο»!
Στο νέο παιχνίδι με το όνομα «Τραγούδι», ένας παίκτης καλείται να βρει τους ερμηνευτές των τραγουδιών που οι συμπαίκτες του θα τραγουδήσουν «α καπέλα». Ο κεντρικός παίκτης θα έχει στη διάθεσή του μόλις 45 δευτερόλεπτα και τη δυνατότητα να δώσει παραπάνω από μία απαντήσεις. Κάθε σωστή απάντηση θα ανταμείβεται με 10 πόντους ενώ, όσοι τραγουδούν επιτρέπεται να χορεύουν ή και να μιμούνται τον καλλιτέχνη που ο συμπαίκτης τους πρέπει να βρει για να κερδίσουν. 
Το δεύτερο νέο παιχνίδι που προστίθεται φέτος στο «Rouk Zouk» είναι το «Σκίτσο». Ένας παίκτης από κάθε ομάδα πρέπει να ζωγραφίσει αυτό που του ζητείται είτε είναι ταινία, παροιμία, τραγούδι, επάγγελμα ή μία έκφραση και ένα πρόσωπο. Οι συμπαίκτες του πρέπει σε 45 δευτερόλεπτα να βρουν τη σωστή απάντηση, η οποία θα τους ανταμείψει με 20 πόντους και έξτρα 20 δευτερόλεπτα στο χρόνο. 
Ο χρόνος ξεκινάει από «Rouk Zouk»!
«Still Standing»: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 17:15!
Για 3η συνεχόμενη σεζόν, το «Still Standing», ένα από τα πλέον αγαπημένα και απρόβλεπτα καθημερινά τηλεπαιχνίδια γνώσεων επιστρέφει στον ΑΝΤ1.
Έτοιμο να φρεσκάρει τις γνώσεις μας και να ομορφύνει τα απογεύματά μας, το «Still Standing» έρχεται με νέες και πιο δυνατές στιγμές. Ετοιμαστείτε να παίξουμε μέχρι τελικής πτώσης!
Η διαδικασία παραμένει ίδια. Ένας βασικός παίκτης, δέκα αντίπαλοι, έως και 30.000€ το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος που θα καταφέρει να παραμείνει «όρθιος» μέχρι το τέλος.
Δέκα γρήγοροι γύροι με ερωτήσεις γνώσεων, ο χρόνος που μετρά αντίστροφα και η λάθος απάντηση που θα ανοίξει την καταπακτή και ο κεντρικός παίκτης θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Ο αντίπαλος, που θα τον κερδίσει, θα είναι ο επόμενος βασικός παίκτης ο οποίος θα αρχίσει έναν νέο κύκλο μονομαχιών.
Οι κατηγορίες «ερωτήσεις με εικόνες», «ερωτήσεις με αναγραμματισμό», «τριπλή επιλογή», «βρες τον στίχο» παραμένουν ενώ, φέτος προστίθεται μία ακόμη. Πρόκειται για τη «μονομαχία» όπου ο βασικός παίκτης και ο αντίπαλός του ψάχνουν να βρουν τη σωστή απάντηση με βάση τις πληροφορίες που, ταυτόχρονα, τους παρέχονται. Όσο συνεχίζεται η μονομαχία, οι πληροφορίες γίνονται ολοένα και πιο «αποκαλυπτικές». Μόνο ένας θα νικήσει.
«Still Standing». Mία μοναδική δοκιμασία γνώσεων αφού και οι 10 διαγωνιζόμενοι γνωρίζουν πως, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να ανοίξει το πλατό και να τους «καταπιεί»!

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: