Ρώτησαν τον Άγιο Πέτρο εάν μπορούσαν να παντρευτούν στον Παράδεισο. Η Απάντησή του; Απίστευτη..!

Ρώτησαν τον Άγιο Πέτρο εάν μπορούσαν να παντρευτούν στον Παράδεισο. Η Απάντησή του; Απίστευτη..!

Νόμιζαν πως ήταν μία απλή ερώτηση και δεν πίστευαν πως θα έπρεπε να περιμένουν τόσο πολύ μέχρι να πάρουν μία απάντηση…

Ένα ζευγάρι πήγαινε στην εκκλησία για να παντρευτεί όταν έχασε τη ζωή του σε ένα τρακάρισμα.  Λίγο αργότερα, βρέθηκαν στις πύλες του παραδείσου και περίμεναν τον Άγιο Πέτρο για να τους αφήσει να μπουν. Καθώς περίμεναν, άρχισαν να αναρωτιούνται εάν μπορούν ακόμα να παντρευτούν στον παράδεισο.

Όταν εμφανίστηκε ο Άγιος Πέτρος, τον ρώτησαν εάν μπορούσαν ακόμα να παντρευτούν. Εκείνος απάντησε: “Καλή ερώτηση, αλλά φοβάμαι πως δεν γνωρίζω την απάντηση. Ποτέ δεν με έχουν ξαναρωτήσει κάτι τέτοιο. Θα ρωτήσω όμως και θα μάθω.”

Μετά έφυγε και το ζευγάρι έμεινε μπροστά στις πύλες του παραδείσου να περιμένει. Κάθισαν εκεί και περίμεναν. Και περίμεναν. Και περίμεναν. Μετά από 9 εβδομάδες το ζευγάρι ακόμα κάθεται στο ίδιο σημείο. Άρχισαν να αναρωτιούνται εάν υπάρχουν διαζύγια στον παράδεισο, σε περίπτωση που το πράγμα δεν δούλευε και τόσο.

Τελικά, είδαν τον Άγιο Πέτρο να πλησιάζει και φαινόταν πολύ κουρασμένος. “Εντάξει, τελικά μπορείτε να παντρευτείτε στον παράδεισο.”

“Τέλεια,” απάντησε το ζευγάρι. “Και αν τελικά αλλάξουμε γνώμη, μπορούμε να πάρουμε διαζύγιο;”

Είδαν το πρόσωπο του Άγιου Πέτρου να γίνεται κόκκινο και εκείνον να νευριάζει. “Τι συνέβη;” τον ρώτησαν.

Τότε εκείνος φώναξε: “Με δουλεύετε; Μου πήρε τόσο καιρό να βρω έναν παπά εδώ στον παράδεισο. Πόσο χρόνο πιστεύετε θα μου πάρει για να βρω δικηγόρο;”

Credit: hefty

Πηγή: fanpage

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: