Rotax MAX Challenge Grand Finals- Ένα αγωνιστικό ταξίδι για όλους

Η αντίστροφη μέτρηση για το Πορτιμάο της Πορτογαλίας άρχισε.Η Brp-Rotax σε ταξιδεύει επί 20 χρόνια με το ”Rotax MAX Challenge Grand Finals” σε όλο τον πλανήτη. Από το Πουέρτο Ρίκο έως το Μπαχρέιν και από την Ευρώπη έως την Αφρική.

Η επιλογή του τόπου που θα γίνει ο φετινός Παγκόσμιος τελικός, η ”Ολυμπιάδα του Karting” όπως τον χαρακτηρίζουν όσοι τον έχουν ζήσει από κοντά καθώς και η αλλαγή ημερομηνίας, στόχο έχει την ασφαλή διεξαγωγή του μακριά από τη πανδημία.Έτσι ο φετινός τελικός θα ξεκινήσει από τις 23 Ιανουαρίου του 2021! Ο τόπος και η πίστα στο Πορτιμάο της Πορτογαλίας είναι οικείος σε όσους ακολουθούν την Rotax αφού και το 2017, στον ίδιο χώρο έγινε ο Παγκόσμιος τελικός.

Η συμμετοχή είναι απλή. Τι χρειάζεται;

Το ονοματεπώνυμο σας , την αγωνιστική άδεια και ανάλογα με την ηλικία σας ”μπαίνετε” στο παιχνίδι. Η περιπέτεια των ελλήνων οδηγών karting αρχίζει και τελειώνει σε ένα Σαββατοκύριακο. Σε ένα διπλό αγώνα το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου το Rotax Challenge Hellas 2020, ανοίγει και κλείνει την αυλαία του, δίνοντας την μεγάλη ευκαιρία στους συμμετέχοντες… Οι νικητές θα ταξιδέψουν στο Πορτιμάο!

Rotax MAX Challenge Grand Finals- Ένα αγωνιστικό ταξίδι για όλους gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: