Ρωσίδα ινφλουένσερ πήγε στην Κωνσταντινούπολη για «πλαστική» μύτης και την έκλεψαν

Η Ράντα Ρουσκι, βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο — Οι δράστες άνοιξαν το δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου που διέμενε και αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα

Η δημοφιλής Ρωσίδα ινφλουένσερ Ράντα Ρουσκι, βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για … αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο, αλλά έπεσε θύμα κλοπής. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο κάποιοι μπήκαν στο δωμάτιο της, στο πολυτελές ξενοδοχείο της στην περιοχή Ταξίμ όπου διέμενε, και έκλεψαν προσωπικά αντικείμενα και πιστωτικές κάρτες με τις οποίες στη συνέχεια έκαναν αγορές. Δεν έμειναν όμως μόνο εκεί, αφού πριν εγκαταλείψουν το δωμάτιο έφαγαν σοκολάτες, ήπιαν πορτοκαλάδες από το mini bar. Όπως διαπιστώθηκε οι δράστες μπήκαν με κλειδί στο δωμάτιο, που στρέφει τις έρευνες των Αρχών σε εργαζόμενους στο ξενοδοχείο.


Αναχωρώντας από την Κωνσταντινούπολη, η Ρούσκι υποστήριξε πως οι αρμόδιοι του ξενοδοχείου προσπάθησαν να κουκουλώσουν την υπόθεση και πως αν και είναι απογοητευμένη από το συμβάν, συνεχίζει να αγαπάει την Τουρκία. «Εγώ αγαπώ πολύ την Τουρκία και έχω έρθει πολλές φορές. Προτείνω στους φίλους μου να έρθουν» δήλωσε στο τουρκικό TV100. Η Ρούσκι είναι πετυχημένη επαγγελματίας στο χώρο των κοινωνικών δικτύων, προωθώντας κυρίως προϊόντα ομορφιάς.



.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: