Ρομά λήστεψαν ηλικιωμένο στην Αιτωλοακαρνανία

Ενδεχομένως οι δράστες είχαν διαπιστώσει ότι ο ηλικιωμένος είχε πάντα στην τσέπη του το ποσό των 1.500 ευρώ

Απέφευγε να αφήνει στο σπίτι του τις οικονομίες του επειδή φοβόταν μην εισβάλουν διαρρήκτες και τις κλέψουν, αλλά την έπαθε στον… δρόμο ένας ηλικιωμένος κάτοικος του Νεοχωρίου Αιτωλοακαρνανίας, καθώς δέχθηκε επίθεση από νεαρούς Ρομά οι οποίοι τον λήστεψαν!

Ενδεχομένως οι δράστες είχαν διαπιστώσει ότι ο ηλικιωμένος είχε πάντα στην τσέπη του το ποσό των 1.500 ευρώ, ίσως γιατί τον είχαν δει να βγάζει για να πληρώσει στο καφενείο. Έτσι, έστησαν ενέδρα την ώρα που κατευθυνόταν προς το σπίτι του, του έκλεισαν τον δρόμο με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και, αφού τον ακινητοποίησαν, άρπαξαν τα χρήματα από την τσέπη του και έγιναν καπνός!

Με μια αγκαλιά άρπαξε σταυρό και αλυσίδα

Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Εορδαίας η κλοπή που είχε γίνει στις 21 Ιουλίου στην Πτολεμαΐδα, με θύμα μια γυναίκα η οποία αιφνιδιάστηκε όταν όρμησε καταπάνω της μια νεαρή, την αγκάλιασε τρυφερά και άρπαξε την αλυσίδα με τον χρυσό σταυρό αξίας 300 ευρώ που φορούσε στο λαιμό της. Από την προανάκριση ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα μια 22χρονη Ελληνίδα και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: