Ρόδος: Τουρίστες πλήρωσαν 82 ευρώ για 8 αναψυκτικά [φωτο]

Το εξωφρενικό ποσό των 82 ευρώ για οκτώ αναψυκτικά πλήρωσε παρέα Βρετανών σε μαγαζί στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων στην Παλιά Πόλη, σύμφωνα με καταγγελία που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook η επισκέπτρια Vikki Scott.

Η εν λόγω ανάρτηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου σε Ελλάδα και Μ. Βρετανία, έχοντας κοινοποιηθεί εκατοντάδες φορές. Μάλιστα, πολλοί ακόμα επισκέπτες καταγγέλλουν το συγκεκριμένο κατάστημα ότι χρεώνει υπερβολικά το φαγητό και το ποτό που σερβίρει.

Σύμφωνα με την επισκέπτρια, εκτός από αυτή, δεν είχε κάποια άλλη δυσάρεστη εμπειρία κατά την διάρκεια των διακοπών της στη Ρόδο και σκοπός της ανάρτησής της ήταν να αποτρέψει τους επισκέπτες από το να πάνε σε αυτό το κατάστημα.

Στην πλατφόρμα tripadvisor το συγκεκριμένο κατάστημα συγκεντρώνει κάκιστες βαθμολογίες και δεκάδες αρνητικά σχόλια από πελάτες, τόσο για τις τιμές του όσο και για την ποιότητα των ποτών και των φαγητών του.

Στα σχόλια κάτω από την δημοσίευση της Vikki Scott, πολλοί τουρίστες αλλά και Ρόδιοι σπεύδουν να υπερασπιστούν τον προορισμό ωστόσο δεν λείπουν τα παράπονα για τις υψηλές τιμές προϊόντων στην Παλιά Πόλη της Ρόδου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν κόπηκε καν απόδειξη για τα 82 ευρώ που κλήθηκαν να πληρώσουν οι τουρίστες.

 

 

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: