Ρόδος: Γυναίκα πήγε στα δικαστήρια των άντρα της γιατί την απατούσε με τον κολλητό του

Απίστευτη υπόθεση από τη Ρόδο είδε το φως της δημοσιότητας, όπου μια γυναίκα προσέφυγε στη Δικαιοσύνη ζητώντας την επιμέλεια των παιδιών της, ισχυριζόμενη ότι ο άνδρα της την απατάει με τον κολλητό του.

Η 30χρονη Ροδίτισσα προσέφυγε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου με την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων ισχυριζόμενη πως το τρίτο πρόσωπο μπήκε ξαφνικά στη ζωή του ζευγαριού και πως ο σύζυγός της παρουσίασε τον άνδρα ως κολλητό του φίλο, όμως τα πράγματα δεν ήταν έτσι.

Οι υποψίες άρχισαν να μπαίνουν στο μυαλό της γυναίκας όταν ο σύζυγός της αρνιόταν πεισματικά να συνευρεθεί eρωτικά μαζί της. Μάλιστα, υποστήριζε ότι είχε ορμονικά προβλήματα που θα λύνονταν με τη βοήθεια ψυχολόγου.

Με τον καιρό, ο κολλητός φίλος περνούσε όλο και περισσότερες ώρες στο σπίτι του ζευγαριού, ενώ δεν τους άφησε τον περασμένο χειμώνα να κάνουν διακοπές με τα παιδιά τους στην Βόρεια Ελλάδα. Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει η σύζυγος, τους έκανε έκπληξη, αφού πήγε και τους βρήκε στο θέρετρο και έμεινε μαζί τους στο διαμέρισμα που είχαν ενοικιάσει. Η κατάληξη των διακοπών ήταν οι δύο άντρες να κυκλοφορούν μαζί απολαμβάνοντας τα όμορφα μέρη της Βόρειας Ελλάδας ενώ η 30χρονη έπρεπε να φροντίσει τα παιδιά.

Από την πλευρά του, ο σύζυγος έχει ήδη καταθέσει αγωγή διαζυγίου κατά της 30χρονης Ροδίτισσας η οποία ισχυρίζεται ότι στο δικόγραφο δεν αναφέρει τον πραγματικό λόγο του χωρισμού τους.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: