Ρόδος: 9χρονο κοριτσάκι λιποθύμησε από την πείνα μέσα σε φούρνο

Ένα 9χρονο κοριτσάκι λιποθύμησε από την πείνα μέσα σε ένα φούρνο στη Ρόδο.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει η “Δημοκρατική” εφημερίδα της Ρόδου, το απόγευμα της Δευτέρας, η μητέρα με την κόρη της, μπήκαν μέσα στο φούρνο για να αγοράσει ένα σκέτο ψωμάκι για να φάει η μικρή και να ξεγελάσει την πείνα της, καθώς μόνο γι’ αυτό έφταναν τα χρήματά της.

Το παιδί όμως, το οποίο ήταν νηστικό επί ώρες, λιποθύμησε μέσα στον φούρνο και έτσι αποκαλύφθηκε το δράμα της μητέρας. Η άνεργη ξενοδοχοϋπάλληλος μητέρα του, αναζητεί εργασία για να μπορέσει να μεγαλώσει τα δίδυμα κορίτσια της, όμως τα ξενοδοχεία παραμένουν κλειστά και κανείς δεν γνωρίζει αν, πόσα και υπό ποιες προϋποθέσεις θα λειτουργήσουν και πόσους τελικά εργαζόμενους θα απορροφήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έχει δύο κοριτσάκια εννέα ετών και προσπαθεί να τα μεγαλώσει μόνη της καθώς πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια. Το επίδομα των 800 ευρώ εξαντλήθηκε πολύ γρήγορα και η ίδια παραμένει άνεργη με τις υποχρεώσεις να συσσωρεύονται.

Το μέχρι πρότινος άδειο ψυγείο της γέμισε με τρόφιμα, έπειτα από την παρέμβαση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Αγία Σοφία», που δια της προέδρου κ. Σοφίας Μανιά, ενδιαφέρθηκε αμέσως για την περίπτωσή της.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: