"Ρίο 2": Πότε ξαναχορεύουν… σάμπα οι παπαγάλοι;

"Ρίο 2": Πότε ξαναχορεύουν... σάμπα οι παπαγάλοι;

Τα Blue Sky Studios και οι δημιουργοί της σειράς ταινιών «Η Εποχή των Παγετώνων» παρουσιάζουν τη συνέχεια της διασκεδαστικής ταινίας κινουμένων σχεδίων της Fox «Ρίο 2″. Οι Τζέιμι Φοξ, Αν Χάθαγουεϊ, Τζέσε Άιζενμπεργκ, Will.i.am, καθώς και πολλά ακόμα κορυφαία ονόματα ταλαντούχων ηθοποιών και μουσικών, ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους στο μεγαλοπρεπές και πολύχρωμο «Ρίο 2″. Ο υποψήφιος για Όσκαρ Άντι Γκαρσία, ο βραβευμένος με Γκράμι, Μπρούνο Μαρς, η βραβευμένη με Γκράμι και Τόνι, Κρίστεν Τσένογουεθ – η οποία έκλεισε την τελετή των Όσκαρ με την υπέροχη φωνή της σε ένα ντουέτο με τον Σεθ Μακφαρλέιν – και η βραβευμένη με Όσκαρ, Έμι, Γκράμι και Τόνι, Ρίτα Μορένο είναι μερικά από τα καινούρια πρόσωπα που δανείζουν τις φωνές τους στην .

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται για ακόμη μια φορά ο Κάρλος Σαλντάνα καθώς επίσης επιστρέφουν και οι παραγωγοί Τζον Ντόνκιν και Μπρους Άντερσον.

Στο «Ρίο 2″ συναντάμε τον Μπλου, την Τζούελ και τα τρία τους παιδιά να ζουν μια τέλεια ζωή στη μαγευτική πόλη του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Όταν η Τζούελ αποφασίζει πως τα παιδιά της πρέπει να μάθουν να ζουν σαν αληθινά πουλιά, επιμένει πως όλη η οικογένεια πρέπει να μεταφερθεί στον Αμαζόνιο. Ο Μπλου προσπαθεί να ταιριάξει με τους νέους γείτονες και να προσαρμοστεί στη νέα καθημερινότητά του, ενώ παράλληλα αρχίζει να ανησυχεί για τη ζωή της Τζούελ και των παιδιών του μέσα στην άγρια φύση.

Η ταινία «Ρίο 2″ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες από την Odeon, τηνάνοιξη του 2014.

"Ρίο 2": Πότε ξαναχορεύουν... σάμπα οι παπαγάλοι; "Ρίο 2": Πότε ξαναχορεύουν... σάμπα οι παπαγάλοι;

"Ρίο 2": Πότε ξαναχορεύουν... σάμπα οι παπαγάλοι;

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: