Ρίκα Βαγιάνη: Οι δύσκολες στιγμές στην Αυστραλία! "Έμοιαζε με νεκροταφείο…" [Βίντεο]

Η Ρίκα Βαγιάνη, η εμβληματική δημοσιογράφος που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση έχασε σήμερα τη ζωή της μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο!

Η Ρίκα, φημιζόταν για το χιούμορ της και κάθε της συνέντευξη αποτελούσε και μια είδηση από μόνη της!

Σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις, στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, η ανατρεπτική Ρίκα είχε πει μεταξύ άλλων: «Η νοικοκυροσύνη είναι σαν την εξυπνάδα: Υπάρχουν διαφορετικά είδη εξυπνάδας και νοικοκυροσύνης! Ήμουν καλή στο ξεσκόνισμα, σιχαινόμουν το νοικοκυριό αλλά το έκανα! Είχα βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου! Είχα πει δεν γεννήθηκες στις Βερσαλλίες θα βγάλεις το σκασμό και θα κάνει τις δουλειές! Είχα μάθει να είμαι σε όλα μέσα! Και σπίτι και δουλειά και κυρά…»

Για τις δύσκολες στιγμές στην Αυστραλία, όπου δεν δούλευε η Ρίκα ανέφερε: «Έβλεπα τους τοίχους έξω από μια εφημερίδα στην Αυστραλία και βούρκωνα! Έλεγα εμένα η θέση μου είναι από την άλλη μεριά του τοίχου! Όσο για τη ζωή στην Αυστραλία; Τα βράδια ήταν τρίτο νεκροταφείο… τίποτα!»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μάλιστα όταν επέστρεψαν, η Ρίκα μας χάρισε αυτό το χιουμοριστικό κείμενο:

«Και τι δεν θα έδινα να κέρδιζα στο λαχείο τρία…εισιτήρια για Πέρθ! Τώρα ξέρω ότι δεν θα ήθελα να μείνω για όλη μου τη ζωή, αλλά ένα ακόμα εξαμηνάκι (άντε τρίμηνο) ευχαρίστως το χτυπούσα. Για να ξαναδώ τους ανθρώπους που λάτρεψα, για να πιω μπέρμπον με κόκα κόλα στου Γιάννη, στο Peter’s by the Sea, να χαζέψω με τους «τέσσερις Γεωργούς», να κουτσομπολέψω με την Ελένη, να φύγει ο νους μου τη νύχτα της εθνικής γιορτής μέσα στα πυροτεχνήματα, να παίξω μπουνιές με κάνα καγκουρό, να καπνίσω στη ζούλα στο πίσω μέρος μιας ελληνικής ταβέρνας, να οδηγήσω στο οινοποιείο του Τομ στο Μάργκαρετ Ρίβερ Φθινόπωρο (τώρα, δηλαδή) να φωτογραφίσω τις μωβ τζακαράντες την Άνοιξη (Οκτώβριο μεριά) και το σούρουπο, να βάζω Τσαπανίδου στο Ιντερνετ (είναι η ώρα της εκεί) και να καταπίνω ένα σφηνάκι τεκίλα φαμιλιάλ καθώς βλέπω τον ήλιο να πέφτει κόκκινος κι ολοστρόγγυλος…πίσω από την απεραντοσύνη του Ινδικού- μια απεραντοσύνη τόσο ασύλληπτη για το νου του ανθρώπου, που κάνει τα πάντα να φαίνονται δυνατά-ή αδύνατα».

Πηγή: youweekly

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: