Rihanna σ” αγαπώ, αλλά αυτό το φόρεμα είναι μια αποτυχία

Evan Agostini/Invision/AP

Δες ακόμη:

Για την ακρίβεια, θα έλεγα ότι το ρούχο αυτό δεν είναι κομψό, δεν είναι stylish και κυρίως στην περίπτωση της Rihanna, δεν εκφράζει το στιλ της. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που κάνει εμφανίσεις που εκφράζουν απόλυτα την κουλτούρα της, την προσωπικότητα αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη μόδα. Το σύνολο αυτό ίσως να μην είναι η καλύτερη εκπροσώπηση όλων των παραπάνω.

Evan Agostini/Invision/AP

Το φούξια φόρεμα που είναι δημιουργία δική της (aka του οίκου Fenty) και μια ωδή στη μόδα των 2000s, επέλεξε να το φορέσει στο launch party του pop up καταστήματος του νέου οίκου της Fenty που άνοιξε στη Νέα Υόρκη.

Evan Agostini/Invision/AP

Διάβασε ακόμη:

Πέρα από το γεγονός, ότι άργησε τρεις ώρες μέχρι να φτάσει στο event, το φούξια slip dress, προσωπικά, δεν μου ήταν αρκετό για μια γυναίκα σαν τη Rihanna. Ναι, τα κόκκινα μακριά κοτσιδάκια της ήταν to die for -την έχουμε ξαναδεί να υιοθετεί παρόμοιο ύφος στα μαλλιά οπότε ξέρουμε ότι της ταιριάζουν-, αλλά συνδυαστικά με το εφαρμοστό slip dress, τα ψηλά πέδιλα και τα πολύχρωμα statement σκουλαρίκια ήταν ένα combo που έχουμε δει να φορούν πολλές γυναίκες, αρκετά λιγότερο στιλάτες από τη Rihanna (που, μεταξύ μας τώρα, πάντα σπάει τους κανόνες της μόδας).

Ακόμη:

Evan Agostini/Invision/AP

Εντάξει, όλες έχουμε τις “off” μέρες μας, ακόμα και μια fashion queen όπως η αγαπημένη RiRi. Ειδικά, όταν έχει κάνει εμφανίσεις σαν αυτή.

 

Ή αυτή.

 

Γιατί αυτή; (πεθαίνω)

Περιμένουμε καλύτερα πράγματα από την αγαπημένη μας σταρ. Η Rihanna έχει θέσει τον πήχη ψηλά, όσον αφορά στο στιλ της, οπότε ένα μέτριο look σαν αυτό, δεν μας αρκεί. Καλύτερα την επόμενη φορά Rihanna, ε;

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: