Ρίγη συγκίνησης από την κίνηση της μικρής Ζωής για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ

Μία 14χρονη μαθήτρια από το 4ο Γυμνάσιο Ρόδου (Καζούλλειο) Ζωή Καλούδη κατάφερε να συγκλονίσει με τη συγκινητική της πρωτοβουλία να συγκεντρώσει χρήματα για την εκστρατεία ζωής του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ που δίνει μάχη για τη ζωή του.

Διοργάνωσε λαχειαγορά 

Συγκεκριμένα, τις προηγούμενες μέρες, στο χωριό της, την Αρχίπολη Ρόδου όπου διαμένει με την οικογένεια της, η μικρούλα περιφέρθηκε από σπίτι σε σπίτι ζητώντας τη οικονομική συνδρομή των συγχωριανών της για τον αγώνα του Παναγιώτη-Ραφαήλ. Μάλιστα, για να καταφέρει καλύτερα αποτελέσματα, διοργάνωσε λαχειαγορά με δώρα 4 προσωπικές της χειροποίητες κατασκευές, 3 πυρογραφίες της Παναγίας και 1 αγιογραφία του Αγίου Νεκταρίου.

Μετά την προσπάθειά της, παρέδωσε στον Διευθυντή του σχολείου το ποσό των 300 ευρώ που κατάφερε να συγκεντρώσει προκειμένου να συνυπολογισθεί στο συνολικό ποσό που συγκεντρώνεται στο σχολείο από τους υπόλοιπους μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Ο Διευθυντής του σχολείου, ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι συμμαθητές και συμμαθήτριες του σχολείου δηλώνουν υπερηφάνεια που η Ζωή είναι μέλος του σχολείου, τη συγχαίρουν για την αξιέπαινη πράξη της και υποκλίνονται στο ήθος, την αρετή και τις αξίες με τις οποίες διαπαιδαγωγήθηκε από την οικογένεια της.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: