Ρήγας: Κακή επιλογή οι πρόωρες συνταξιοδοτήσεις

Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, μιλώντας στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών», αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας για τις εργασιακές και ασφαλιστικές παρεμβάσεις, προαναγγέλοντας ότι το ζήτημα θα συζητηθεί την προσεχή Δευτέρα (28/08) στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Ρήγας εκτίμησε πως το εν λόγω νομοσχέδιο θα έχει θετικά στοιχεία, ενώ για τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις τόνισε ότι ήταν μια «κακή επιλογή» και τώρα θα γίνει «ένα συμμάζεμα και μια προσπάθεια για ισονομία στον εργασιακό χώρο».

Ακόμη, ξεκαθάρισε ότι ο ενδεχόμενος ανασχηματισμός της κυβέρνησης «είναι θέμα του πρωθυπουργού», ενώ για τα σενάρια αντικατάστασης του Ευκλείδη Τσακαλώτου στο υπουργείο Οικονομικών, ανέφερε πως ο ΥΠΟΙΚ «έχει κάνει εξαιρετική δουλειά μέχρι σήμερα».

Όσον αφορά στις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ του κοινωνικού κράτους και της διαμόρφωσης ενός κοινωνικού ιστού. Τέλος, κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς, ανέφερε απλώς ότι «μένει να δούμε τι θα γίνει».

 

politiki

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: