Resort Fashion Shows: Τα καλύτερα looks από τα catwalks των Οίκων Dior, Prada και Chanel

Aπό το Μαρόκο, μέχρι το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη, οι φετινές Resort Collections των Οίκων Dior, Prada και Chanel, μας ταξιδεύουν –κυριολεκτικά- σε τρεις ηπείρους και μας συστήνουν χρώματα, υφές και στυλ τριών εκ διαμέτρου αντίθετα πολιτισμών. Η Creative Director του Christian Dior, Maria Grazia Chiuri, συνεργάστηκε με ανθρωπολόγους που ειδικεύονται στις αφρικανικές τέχνες και στα υφάσματα, για να αποδώσει το ethnic ύφος των κομματιών που έδειξε στο Μαρακές. Το όνομα της συλλογής ήταν «Common Ground» και αποτύπωνε αυτό ακριβώς που λέει: ρούχα που συνδυάζουν τον παριζιάνικο αέρα του Οίκου αλλά από την άλλη έχουν στοιχεία και καταβολές από τα χρώματα της «Μαύρης Ηπείρου». 

Στην άλλη πλευρά του ατλαντικού παρακολουθήσαμε το πρώτο fashion show της Chanel μετά τον θάνατο του Karl Lagerfeld. Η Virginie Viard έδειξε στο Grand Palais σύνολα αληθινά cool και τολμηρά. Μεγάλοι φιόγκοι, vinyl παντελόνια, mini φούστες και all-over logos κομμάτια, προσέγγισαν με απόλυτα φρέσκο τρόπο τις κλασικές φόρμες και γραμμές του brand.

Tέλος, στη Νέα Υόρκη η Miuccia Prada «μεταμόρφωσε» τα κλασικά ανδρικά πουκάμισα σε φορέματα, έβαλε στα μοντέλα καρό blazers και κάλτσες μέχρι το γόνατα δίνοντας στο nerdy look μία πιο sexy διάσταση. Παρακάτω θα βρεις τα outfits που επιλέξαμε από τα catwalks για να αρχίσουμε να μπαίνουμε από τώρα στο mood της επόμενης σεζόν!
 Πέντε αξεσουάρ που θα κάνουν όλα τα σύνολά σου να φαίνονται πολύ κομψά

Resort Fashion Shows: Τα καλύτερα looks από τα catwalks των Οίκων Dior, Prada και ChanelΘα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: