Ρέμος προς Σφακιανάκη: «Μαζέψου»!

Ρέμος προς Σφακιανάκη: «Μαζέψου»!
Ο δεν μας έχει συνηθίσει ούτε να μπλέκεται σε κόντρες, πόσο μάλλον να τις κάνει γνωστές ο ίδιος μέσα από δηλώσεις του.
Αυτή τη φορά όμως φαίνεται ότι το ποτήρι ξεχείλισε και ο Αντώνης Ρέμος θέλησε να εκφράσει ανοιχτά την άποψή του για έναν συνάδελφό του. Για ποιον; Για τον Νότη Σφακιανάκη.

«Διάβασα κάπου κατά λάθος κάποια λόγια που είπε ο Νοτης . Σου λέω μια κουβέντα με εκτίμηση: Notis ΜΑΖΕΨΟΥ! Καληνύχτα ….», έγραψε ο Αντώνης Ρέμος στο και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Το Tweet του Αντώνη ήρθε λίγες ώρες μετά από τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη περί Χριστιανισμού και υποκρισίας και μετά από το σάλο που προκλήθηκε από τη φωτογραφία που τον δείχνει να χαιρετάει ναζιστικά.

Ρέμος προς Σφακιανάκη: «Μαζέψου»!
«Δεν είμαι υποκριτής. Δεν είμαι χριστιανός άλλωστε, κι αυτό είναι πλεονέκτημα. Γιατί ο χριστιανός είναι υποκριτής εκ των πραγμάτων. Άλλα λέει, άλλα σκέφτεται, άλλα θέλει κι άλλα κάνει. Όταν σου έχουν διδάξει από μικρό παιδάκι πως μόλις δέχεσαι ένα χαστούκι πρέπει να γυρνάς και το άλλο μάγουλο να φας το επόμενο, σε έχουν κάνει μαζοχιστή. Αυτό εξευτελίζει την προσωπικότητα σου. Κι επομένως δεν είσαι καλός », δήλωσε ο Νότης και φαίνεται ότι ενόχλησε τον Αντώνη Ρέμο.

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: