Red mania: 5 τρόποι για να φορέσεις τα κόκκινα παπούτσια

Ένας εύκολος τρόπος να το εντάξεις στο στιλ σου και κομψός ταυτόχρονα είναι να το κάνεις με τα παπούτσια σου. Ένα ζευγάρι κόκκινα παπούτσια, loafers, μποτάκια ή μπότες θα απογειώσουν ακόμα και τα πιο βαρετά ή αυστηρά looks σου. Θα γίνουν η τονωτική πινελιά που έχει ανάγκη ένα outfit, όταν απλά θες να το κάνεις πιο ενδιαφέρον στιλιστικά. Το πόσο εκκεντρικό ή όχι θα είναι το αποτέλεσμα είναι στη δική σου ευχέρεια. Εγώ απλά θα σε βοηθήσω, δίνοντας σου λίγη έμπνευση με τα street looks παρακάτω.

Δώσε λίγη ένταση στο ασπρόμαυρο outfit σου, φορώντας ένα ζευγάρι κόκκινα παπούτσια.

Η αντίθεση του κόκκινου με το μαύρο έχει μία ξεχωριστή δυναμική. Φόρεσέ τα στις σωστές ποσότητες και θα έχεις ένα chic & classy αποτέλεσμα.

Ένα ζευγάρι κόκκινες, over-the-knee μπότες θα γίνει το statement κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου που θα απογειώνει ακόμα και το πιο αυστηρό look.

Τα κόκκινα μποτάκια σου, μπορούν να λειτουργήσουν πολλές φορές, ως ένα στοιχείο που θα τονώσει ένα casual outfit και θα το μετατρέψει σε ένα stylish look.

Μη φοβηθείς το έντονο κόκκινο. Μπορεί με την πρώτη ματιά να σου φαίνεται υπερβολικό, ειδικά αν κάνεις πιο ήπιες χρωματικές επιλογές. Ωστόσο, ο συνδυασμός είναι αυτός που μετράει και θα φέρει ακόμα κι ένα ζευγάρι κόκκινες, glossy μποτές στα μέτρα σου.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/collagevintage2

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: