Red hot! Η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε το maxi φόρεμα με τον πιο chic τρόπο (photos)

Η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» υιοθέτησε ένα από τα μεγαλύτερα fashion trends της σεζόν.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μας καλημέρισε ξανά μέσα από τη συχνότητα του ΜΕGA και την πρωινή εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Η παρουσιάστρια και η ομάδα της μας ενημερώνουν για θέματα της επικαιρότητας και μας κρατούν συντροφιά για 3 ολόκληρες ώρες. Την ίδια ώρα η Σίσσυ μας εμπνέει με τις εμφανίσεις της σε θέματα στυλ αφού κάθε της outfit είναι θηλυκό, κομψό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό.

H Σίσσυ Χρηστίδου μας υποδέχτηκε με χαμόγελα στην πρεμιέρα της στο εντυπωσιακό πλατό της στο Mega

Όλες οι λεπτομέρειες για το σημερινό look της Σίσσυς Χρηστίδου

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό πλατό με ένα κόκκινο maxi φόρεμα Ζadig&Voltaire από τα Attica το οποίο συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα από Tsakiris Mallas. Το look της ολοκλήρωσαν τα χρυσά κοσμήματα από Anna Maria Mazaraki.

Red hot! Η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε το maxi φόρεμα με τον πιο chic τρόπο (photos)

Η στυλίστρια της Σίσσυς, Πωλίνα Λάμπογλου (@lamp_polina) μοιράστηκε μαζί μας όλα τα fashion hints και την ευχαριστώ θερμά. Το χτένισμα της παρουσιάστριας καθώς και το υπέροχο μακιγιάζ επιμελήθηκε η Ρούλα Σταματοπούλου.

Το maxi φόρεμα επιστρέφει αυτό το φθινόπωρο-Πώς να το φορέσεις

Η πρακτικτότητά τους είναι το βασικό τους χαρακτηριστικό κι αυτό που τα κάνει must-have της φθινοπωρινής μας γκαρνταρόμπας. Οι γραμμές τους είναι επίσης τόσες πολλές που είναι αδύνατο να μη βρεις την ιδανική για τον δικό σου σωματότυπο.

Τόσο τα δαντελένια όσο και τα μονόχρωμα μακριά φορέματα είναι απαραίτητα και άκρως στυλάτα για τις καλοκαιρινές μας εξόδους. Είναι με διαφορά οι πιο άνετες και classy επιλογές που όλες θέλουμε να κάνουμε, ώστε να μην περνούν τα looks μας απαρατήρητα όπου κι αν βρισκόμαστε. Ένα maxi φόρεμα με λάστιχο στη μέση θα κάνει τα πόδια σου να δείχνουν πιο ψηλά ενώ τα πιο loose μακριά φορέματα είναι ιδανικά για τις petite σιλουέτες.

Πηγή κεντρικής: @megatvcom

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: