Red Arrows: Στην Ελλάδα τα «κόκκινα βέλη» της βασιλικής αεροπορίας της Αγγλίας – Δείτε βίντεο

Τα οκτώ κατακόκκινα μαχητικά πραγματοποιούν για περίπου 22 λεπτά το πρόγραμμά τους και όταν το ολοκληρώνουν δύο από τα αεροσκάφη σχηματίζουν μία καρδιά  και την ίδια ώρα ένα τρίτο σχηματίζει το βέλος του έρωτα

Για άλλη μία φορά τα Red Arrows (σ.σ «κόκκινα βέλη) της βασιλικής αεροπορίας της Αγγλίας βρίσκονται στη χώρα μας προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στον ουρανό της Αττικής, της Βοιωτίας και του νότιου Ευβοϊκού. Από χθες Δευτέρα τα «κόκκινα βέλη» απογειώνονται στις 14:00 για να κάνουν τις προπονήσεις του προγράμματος των επιδείξεών τους. 

Τα οκτώ κατακόκκινα μαχητικά πραγματοποιούν για περίπου 22 λεπτά το πρόγραμμά τους και όταν το ολοκληρώνουν δύο από τα αεροσκάφη σχηματίζουν μία καρδιά  και την ίδια ώρα ένα τρίτο σχηματίζει το βέλος του έρωτα. 

Σημειώνεται πως φέτος είναι η τέταρτη συνεχή χρονιά που το ακροβατικό αεροπορικό σμήνος της Βασιλικής Βρετανικής Αεροπορίας βρίσκεται στην Ελλάδα για «προετοιμασία» και φιλοξενείται στην 114 Πτέρυγα Μάχης (114 ΠΜ) στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: