Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Με τα χρώματα της Ηyundai Ελλάς δύο ελληνικές συμμετοχές

Με την υποστήριξη της Hyundai Ελλάς στο φετινό ράλλυ Ακρόπολις -10ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ WRC -που θα γίνει από τις 8-11 Σεπτεμβρίου 2022, θα δούμε δύο αξιόλογα ελληνικά πληρώματα. Τον Λάμπρο Αθανασούλα με συνοδηγό τον Νίκο Ζακχαίο και τον Μάνο Στεφανή με συνοδηγό τον πατέρα του Κώστα Στεφανή.

Και τα δύο ελληνικά πληρώματα θα τρέξουν Hyundai i20 N Rally2 και θα υποστηρίζονται από την ελληνική αντιπροσωπεία της Hyundai.

Σας παρουσιάζουμε τα πληρώματα που θα συμμετέχουν στον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ραλλυ (WRC), το Ράλλυ Ακρόπολις

Hyundai Hellas Rally Teams

Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος: Ο Λάμπρος Αθανασούλας δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Είναι ο εν ενεργεία Έλληνας οδηγός αγώνων Ράλλυ με τις περισσότερες διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο, συμπεριλαμβανομένου του Ράλλυ Ακρόπολις. Είναι η δεύτερη φορά που θα συμμετέχει στο Ράλλυ Ακρόπολις με το i20 Rally2.

Για πρώτη φορά ο Αθανάσουμας έτρεχε με τον  Νίκο Ζακχαίο στο Ράλλυ Ακρόπολις το 2007. Πολύ σύντομα ήρθαν οι διακρίσεις, με σημαντικότερη την πρώτη θέση στο PWRC το 2009. Ο  Λάμπρος ανέβηκε δύο φορές στο βάθρο του αγώνα στο πλαίσιο του ERC, το 2015 με τον Νίκο και το 2016 με τον Ηλία Παναγιωτούνη, ενώ έχουν κερδίσει 5 φορές την άτυπη ελληνική κατάταξη.

Ο  Μάνος Στεφανής – Κώστας Στεφανής: Μετά από 15 χρόνια, οι Μάνος και Κώστας Στεφανής επιστρέφουν στο Ράλλυ Ακρόπολις, ως το μοναδικό πλήρωμα γιου-πατέρα που εντάσσεται στο WRC 2. Ο Μάνος Στεφανής έχοντας μυηθεί τα μυστικά της αγωνιστικής οδήγησης από μικρό παιδί από τον πατέρα του Κώστα Στεφανή, αισιοδοξεί για έναν αξιοπρεπή τερματισμό.

Φυσικά για τον Κώστα Στεφανή οι συστάσεις είναι περιττές. Έχει τρέξει 31 φορές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ και έχει  28 εκκινήσεις σε Ράλλυ Ακρόπολις του WRC. Έχει εννέα τερματισμούς στην πρώτη θέση από τα ελληνικά πληρώματα.

Η Hyundai Ελλάς φέτος αποκαλύπτει το λογότυπο που συμβολίζει το αγωνιστικό πνεύμα των δύο Hyundai Hellas Rally Teams. Με την υποστήριξη των δύο ελληνικών πληρωμάτων ανοίγει την αυλαία για περισσότερες ενέργειες για τους φίλους των αγώνων .

Το ραντεβού με τα δύο ελληνικά πληρώματα θα είναι στη σούπερ ειδική στο Ολυμπιακό Στάδιο. Άλλωστε στις αρχές Σεπτεμβρίου όλη η Ελλάδα θα βρίσκεται στις επάλξεις για το Ράλλυ Ακρόπολις. Το σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός για τη χώρα μας.

 

Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Με τα χρώματα της Ηyundai Ελλάς δύο ελληνικές συμμετοχές gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: