Ράλλυ Ακρόπολις 2017: Η  αίτηση της ΟΜΑΕ για την ένταξή του στο WRC

Ο Πρόεδρος  της Ομοσπονδίας Δημήτρης Μιχελακάκης τα είπε έξω από τα δόντια μετά την πρόσφατη συνάντηση που είχε με στελέχη της Ομοσπονδίας με τη FIA. Κύριο θέμα ήταν οι  εξελίξεις για το από το 2014 αίτημα της παραχώρησης του Sporting Power από την πλευρά της Διεθνούς Ομοσπονδίας στην ΟΜΑΕ, καθώς και γενικότερα την ανάπτυξη του σπορ στην Ελλάδα.

Συζητήθηκε επίσης το θέμα του Ράλλυ Ακρόπολις του 2017 και η αίτηση της ΟΜΑΕ για την ένταξή του στο WRC, από την επόμενη χρονιά με ορίζοντα τριετίας.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας είχε την ευκαιρία να απαντήσει σε ερωτήσεις ή και τοποθετήσεις δημοσιογράφων, τόσο για τα παραπάνω θέματα (σχέσεις με την FIA και Ράλλυ Ακρόπολις), όσο και για τις σχέσεις της Ομοσπονδίας με την ΕΛΠΑ.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία των ερωταπαντήσεων «βγήκαν ειδήσεις», οι οποίες αφορούν την κατ’ εξακολούθηση ανεπαρκή έως και αλλοπρόσαλλη στάση της προσωρινής διοίκησης πρωτοδικείου της ΕΛΠΑ απέναντι στην Ομοσπονδία, η οποία στην ουσία συνιστά επιθετική κίνηση απέναντι σε ολόκληρο το φάσμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα. Παρουσιάστηκαν επίσης επίσημα έγγραφα του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων στα οποία αναφέρεται το χρέος της ΕΛΠΑ προς στο ΙΚΑ , το οποίο ξεπερνά τα 32.000.000 € (!), καθώς και η πράξη συντηρητικής κατάσχεσης στην οποία προέβη το ίδρυμα έναντι των περιουσιακών στοιχείων της λέσχης, μεταξύ των οποίων και τα εμπορικά σήματα του Ράλλυ Ακρόπολις.

Είναι προφανές πως μετά από αυτές τις εξελίξεις κάθε σχέση της ΟΜΑΕ με την ΕΛΠΑ, το μόνο που μπορεί να προκαλέσει είναι ηθική και οικονομική φθορά στην Ομοσπονδία.

 

Ράλλυ Ακρόπολις 2017: Η  αίτηση της ΟΜΑΕ για την ένταξή του στο WRC

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: