Ραγίζει καρδιές ο σπαραγμός του συντρόφου της Βρετανίδας που σκοτώθηκε στην Ικαρία

Δυστυχώς, τραγικό τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 35χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού στην Ικαρία, καθώς εντοπίστηκε νεκρή σε χαράδρα.

Κατά το πρώτο πόρισμα του ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό της άτυχης Νάταλι Κρίστοφερ, ο θάνατός της προήλθε από πτώση. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η Βρετανίδα αστροφυσικός έχασε τη ζωή της από την πτώση στον γκρεμό, στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Daily Mail, η αρχική αναγνώριση της σορού έγινε από τα παπούτσια που φορούσε η άτυχη γυναίκα.

Σε άσχημη κατάσταση ο σύντροφός της

Ο 38χρονος Κύπριος σύντροφός της, ο Κυριάκος, δεν μπορούσε να πιστέψει την είδηση του θανάτου της αγαπημένης του. Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, οι αστυνομικοί τον συγκράτησαν να μην πάει στον γκρεμό όπου είχε εντοπιστεί νεκρή η 35χρονη.

“Ούρλιαζε, έκλαιγε και προσπαθούσε να τρέξει στο μονοπάτι για να βρεθεί κοντά της”, είπε ένας από τους διασώστες που βρισκόταν στο σημείο.

Και συμπλήρωσε: “Ήταν χαμένος και έτρεχε πάνω κάτω, προσπαθώντας να περάσει τον αστυνομικό κλοιό. Ήθελε να δει τη σορό της, δεν νομίζω πως μπορούσε να πιστέψει ότι ήταν νεκρή”

“Τον είδα ξανά αργότερα που είχε ηρεμήσει, αλλά το πρόσωπό του ήταν κάτασπρο. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο τόσο χλωμό”, κατέληξε ο διασώστης.

Να υπενθυμίσουμε ότι η άτυχη Νάταλι Κρίστοφερ και ο σύντροφός της είχαν πάει στην Ικαρία για διακοπές. Επρόκειτο να φύγουν από το νησί το απόγευμα της Δευτέρας με προορισμό τη Λευκωσία. Εκείνη, σηκώθηκε το πρωί και χωρίς να φάει πρωινό έφυγε από το ξενοδοχείο για να πάει για τρέξιμο. Η απόφασή της αυτή ήταν, τελικά, μοιραία.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: