Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας: «Να μου φέρει το παιδί μου και δεν θέλω να μου δώσει τίποτα»

«Μας κατέστρεψε ο δράστης» δηλώνει ο πατέρας της οκτάχρονης Αλεξίας, η οποία χτυπήθηκε στη Θήβα από αδέσποτη σφαίρα, ανήμερα του περασμένου Πάσχα.

Ο πατέρας της μικρούλας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Star πέντε μήνες μετά το τραγικό περιστατικό, ανέφερε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη μεταφοράς της κόρης του σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό, ενώ πρόσφατα συζητήθηκε στο δικαστήριο της Θήβας το αίτημα για αποζημίωση ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ που ζητάει η οικογένεια του παιδιού από τον φερόμενο ως δράστη.

“Είμαστε καθηλωμένοι σε ένα δωμάτιο…”

«Σε ένα δωμάτιο μέσα καθηλωμένοι. Εγώ, η σύζυγός μου και το παιδάκι μου, στο κρεβάτι. Ούτε μιλά, ούτε τίποτα. Μόνο κουνά λίγο τα άκρα του. Γιατί να τύχει αυτό σε μένα;» ανέφερε ο πατέρας της 8χρονης.

Τι είπε για τον δράστη

«Ντροπή του γι αυτό που μας έκανε. Κατέστρεψε ένα σπίτι» είπε. «Να μου φέρει το παιδί μου και δεν θέλω να μου δώσει τίποτα» δήλωσε και ενώ οι δικηγόροι της οικογένειες εξέφρασαν την ελπίδα για μία απόφαση η οποία θα διασφαλίζει τα δικαιώματα της 8χρονης Αλεξίας.

Επιτακτική η ανάγκη να μεταφερθεί στο εξωτερικό

Η ανάγκη να μεταφερθεί η μικρή στο εξωτερικό, σε κέντρο αποκατάστασης, είναι επιτακτική ωστόσο δεν υπάρχουν οι απαιτούμενοι πόροι. Ο πατέρας απευθύνει έκκληση, δίνοντας στη δημοσιότητα τραπεζικό λογαριασμό, ώστε όσοι επιθυμούν να συνδράμουν.

Αξίζει να αναφερθούμε στην κίνηση των κατοίκων στις Θεσπιές, που έδωσαν το «παρών» στη συναυλία για την 8χρονη. Από την εκδήλωση συγκεντρώθηκε το ποσό των 10.000 ευρώ.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: