Ραγίζει η ανάρτηση της Φίνου: "Έφυγες και εσύ…"

«9 μήνες μικρό μου….13 Δεκεμβρίου 2019 έφυγες και συ κι ακόμα νομίζω πως υπάρχετε κι οι δυό σας…. Έδωσες μεγάλο αγώνα…. εγώ δεν θα είχα αντέξει τόσα χρόνια με συνεχόμενες χημειοθεραπείες. Εσύ το πάλεψες. Πήρες περισσότερο χρόνο από τον Θεό…. ήθελες να αποδείξεις πως δεν είναι ο καρκίνος ανίκητος…. δεν μ’ αφήνατε μόνη μου στις πρεμιέρες μου. Και οι δύο ήσασταν εκεί στο πλάι μου….

Αυτή μικρό μου ήταν η τελευταία πρεμιέρα που μπόρεσες να σηκωθείς από το κρεβάτι και να έρθεις. Ντύθηκες, βάφτηκες….. Ντρεπόσουν λίγο για τα μαλλάκια σου που είχαν αραιώσει, αλλά όλοι που σε ήξεραν σου έλεγαν να μην ξαναπείς πως ήσουν άρρωστη, γιατί ήσουν κούκλα…… Και την επόμενη χρονιά μου ζήτησες συγνώμη και πως η Μαίρη μας θα σε αντιπροσώπευε…. Το έκανε για ένα χρόνο…

Για να φύγει ξαφνικά…. Και συ να χειροτερεύεις…. Και γω να μην θέλω να ξαναπαίξω στο θέατρο γιατί δεν θα είναι καμμία από τις δυό σας κάτω να μου κάνει με τα μάτια “προχώρα όλα καλά”…..

Υπάρχεις, υπάρχετε στην σκέψη μου, στα όνειρά μου…. συγνώμη που δεν έρχομαι να σας…. επισκεφτώ αλλά για μένα δεν είναι αυτό το σπίτι σας…..Το σπίτι σας είναι στην καρδιά μου…????????», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Καίτη Φίνου, μιλώντας για τη μικρότερη αδερφή της που έφυγε από καρκίνο.

Πηγή: nassosblog.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: