"Ράγισε" καρδιές το μήνυμα της γυναίκας του John Travolta για το νεκρό γιο τους

Η σύζυγος του χολιγουντιανού ηθοποιού Τζον Τραβόλτα, Κέλι Πρέστον συγκίνησε κάνοντας μια ανάρτηση στο Instagram με τη φωτογραφία τού γιου τους που πέθανε πριν δέκα χρόνια.

Λίγο πριν γίνει 17 ετών ο Τζετ, που είχε αυτισμό, «έφυγε» από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στο διάσημο ζευγάρι. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού που ήταν πριν λίγες ημέρες η 56χρονη ηθοποιός Κέλι Πρέστον θέλησε να περάσει ένα μήνυμα, γράφοντας: «Στον αγαπημένο μου Jett… Είσαι πάντα στις καρδιές μας. Στέλνω αγάπη σε όλα τα υπέροχα αυτιστικά παιδιά, και όλους τους υπέροχους ανθρώπους που τα αγαπάνε. Ας δώσουμε όλοι άπλετη αγάπη και σεβασμό στα παιδιά με ειδικές ανάγκες».

Μέχρι τον θάνατό του, οι διάσημοι γονείς του είχαν επιλέξει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την κατάσταση της υγείας του. Ο Τζετ σκοτώθηκε σε δυστύχημα τον Ιανουάριο του 2009 στις Μπαχάμες, όπου είχαν πάει διακοπές. Ο νεαρός φαίνεται πως έπαθε κρίση και χτύπησε στο κεφάλι, πέφτοντας στην μπανιέρα του ξενοδοχείου. Σήμερα θα έκλεινε τα 27 του χρόνια.

Πηγή: usay.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: