Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ!

Το πρώην ισχυρό αφεντικό της αγωνιστικής ομάδας της Ferrari στην F1, ο Jean Todt, αποκάλυψε μόλις ότι ο Σουμάχερ «ακόμα παλεύει» να βγει νικητής από το τρομακτικό ατύχημα που είχε στο σκι και τον άφησε ανίκανο να μιλήσει ή να περπατήσει.

Ο Todt, που είναι πλέον πρόεδρος της World Automobile Federation (FIA), μίλησε κατασυγκινημένος για τον εφτά φορές πρωταθλητή της F1, ο οποίος περιλήφθηκε πρόσφατα στο Hall of Fame.

Σύμφωνα με την «Express», ο μεγαλοπαράγοντας του μηχανοκίνητου αθλητισμού είπε κατά τη διάρκεια του γεγονότος: «Μας λείπει ο Μάικλ. Είναι εδώ, ακόμα παλεύει. Η μάχη συνεχίζεται. Ο Μάικλ είναι κάποιος πολύ ξεχωριστός, κάποιος πολύ ξεχωριστός για τα μηχανοκίνητα σπορ. Είναι ξεχωριστός για μένα, είναι φίλος».

Όσο για τη μάνατζερ του Σουμάχερ, τη Sabine Kehm, τόνισε: «Όλοι ξέρουμε πως ο Μάικλ έπρεπε να είναι εδώ και είμαι σίγουρη πως θα το ήθελε πολύ. Είχε πάντα απόλυτο σεβασμό για όλους, θα ήταν πολύ υπερήφανος».

Όπως θυμόμαστε, ο Σουμάχερ υπέστη ένα σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, όταν χτύπησε σε έναν βράχο κατεβαίνοντας με τα παγοπέδιλα τις Γαλλικές Άλπεις τον Δεκέμβριο του 2013. Ο πατέρας δύο παιδιών πέρασε έξι μήνες σε τεχνητό κώμα και υποβλήθηκε σε δύο εγχειρήσεις στο κεφάλι, αν και οι γιατροί συνέχισαν να χαρακτηρίζουν την περίπτωσή του «εξαιρετικά σοβαρή»…

Πηγή: athensmagazine

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: