Πύργος: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί που προσπάθησαν να αρπάξουν 14χρονο

Τι κατήγγειλε το ίδιο το παιδί

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, με τη συνδρομή αστυνομικών της μικτής περιπολίας Αστυνομικών Υπηρεσιών Ήλιδας, συνέλαβαν το απόγευμα της Πέμπτης στον Πύργο δύο αλλοδαπούς άνδρες, βουλγαρικής υπηκοότητας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

Νωρίτερα, ένας 14χρονος ελληνικής καταγωγής είχε καταγγείλει πως το απόγευμα της Πέμπτης στον Πύργο, ενώ κινούνταν με τα πόδια, δύο άνδρες που επέβαιναν σε όχημα τύπου βαν τον προσέγγισαν και του είπαν πως τους είχε στείλει η μητέρα του να τον πάρουν.

Ο έφηβος, ωστόσο, δεν πείστηκε από τα όσα προφασίστηκαν και δεν μπήκε στο βαν.

Μετά την καταγγελία, αστυνομικοί της μικτής περιπολίας Υπηρεσιών της Ήλιδας εντόπισαν στην Αμαλιάδα, αλλοδαπό άνδρα με όχημα τύπου βαν και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου εντόπισαν τον δεύτερο αλλοδαπό άνδρα στην οικία του.

Οι δυο αλλοδαποί άνδρες προσήχθησαν και, στο πλαίσιο της προανάκρισης, αναγνωρίστηκαν από τον ανήλικο, τόσο οι ίδιοι, όσο και το όχημα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και να κατασχεθεί το όχημα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ η προανάκριση διενεργείται από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου.

Διαβάστε ακόμη: Υπόθεση αρπαγής: Η ανήλικη περιέγραψε βιντεοκλήση της 33χρονης με άντρα (βίντεο)

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: