Πύργος: Πούλησε κλεμμένα μέταλλα αξίας 800 ευρώ για μόλις… 53 ευρώ!

Τα έκλεψε παραβιάζοντας αγρόκτημα — Συνελήφθη για κλοπή οχήματος στην Χαλκιδική

Μεγαλύτερη ήταν η ζημιά που προκάλεσε ένας Έλληνας από το παράνομο κέρδος που αποκόμισε, όταν πούλησε για ένα κομμάτι ψωμί τα μεταλλικά αντικείμενα που έκλεψε από ένα αγρόκτημα σε περιοχή του Πύργου Ηλείας παραβιάζοντας την περίφραξη!

Ο δράστης άρπαξε την Πέμπτη από το κτήμα ένα μοτέρ, δυο μπρούτζινες βάνες, δυο βάρη από παλιά πλάστιγγα, 100 κιλά σιδήρου και διάφορα μαγειρικά σκεύη αλουμινίου, συνολικής αξίας 800 ευρώ. Όταν συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας, το πρωί της Παρασκευής, προέκυψε κατά την προανάκριση ότι είχε μεταφέρει τα κλεμμένα αντικείμενα με αυτοκίνητο σε μια μάντρα και τα «σκότωσε» εισπράττοντας όλα κι όλα… 53 ευρώ!

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας. Σε αυτήν περιλαμβάνεται και ο ιδιοκτήτης της μάντρας σκραπ, που κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Έκλεψε αυτοκίνητο, αλλά… τούμπαρε και συνελήφθη!

Ατζαμής οδηγός αποδείχθηκε ένας 42χρονος που έκλεψε ένα αυτοκίνητο από τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, το πρωί της Παρασκευής! Λίγη ώρα αργότερα, ενώ το οδηγούσε στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης– Μουδανιών, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο βγήκε από την πορεία του και ανατράπηκε!

Ο 42χρονος διέφυγε πεζή, αλλά συνελήφθη μετά από λίγο από αστυνομικούς της Ασφάλειας και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής κατηγορούμενος για κλοπή τροχοφόρου, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.. Το κλεμμένο όχημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, που τραβούσε τα μαλλιά του βλέποντας τις ζημιές που του προκάλεσε ο δράστης!

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: