Πύργος: Πατέρας μπέρδεψε τον γιο του με αλεπού και τον πυροβόλησε

Ο γιος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο πατέρας συνελήφθη.

Παραλίγο να σημειωθεί τραγωδία τα ξημερώματα της Πέμπτης σε χωριό του Πύργου, όταν ένας 70χρονος πέρασε τον 36χρονο γιο του για αλεπού και τον πυροβόλησε στα πόδια.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο αγρόκτημα της οικογένειας αφότου ο πατέρας είχε αντιληφθεί πως υπήρχε αλεπού, η οποία αποτελούσε απειλή για τις κότες του, καθώς τους είχε ήδη επιτεθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Ο 70χρονος, ο οποίος στο αγρόκτημα ζούσε με τον γιο του που αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα, αποφάσισε να στήσει καρτέρι στην αλεπού για να την εξοντώσει.

Περίπου στις 10.30 το βράδυ της Τετάρτης εμφανίστηκε η αλεπού και ο 70χρονος φέρεται να πυροβόλησε προς το μέρος της, χωρίς όμως να την πετύχει.

Πατέρας και γιος παρέμειναν στο χώρο έως αργά, μέχρι που κάποια στιγμή, περίπου στη μια το ξημέρωμα, ο ηλικιωμένος που βρισκόταν εντός της αγροικίας, άκουσε θόρυβο και πίστεψε πως ήταν η αλεπού.

Έτσι, βγήκε έξω και πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τραυματίσει το γιο του στα πόδια, αφού ο θόρυβος που άκουσε ήταν ο 36χρονος που περπατούσε και όχι η αλεπού.

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο πατέρας συνελήφθη.

Διαβάστε ακόμη:Τραγικό δυστύχημα στην Αλεξανδρούπολη: Επτά νεκροί και πέντε σοβαρά τραυματίες

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: