Πύργος: Η στιγμή που 7χρονος κλέφτης αδειάζει το ταμείο φαρμακείου [βίντεο]

Στη σύλληψη ενός επτάχρονου αγοριού προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς ο πιτσιρικάς, λίγες ώρες πριν, είχε πραγματοποιήσει κλοπή σε κεντρικό φαρμακείο του Πύργου.

Οι αστυνομικοί αναγνώρισαν τον ανήλικο από τα πλάνα που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που είχε τοποθετήσει η φαρμακοποιός Αθηνά Τερζή στο χώρο του καταστήματος της.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η φαρμακοποιός στο newsit.gr, τα λίγα λεπτά που βρισκόταν στο πίσω μέρος του φαρμακείου, χωρίς να έχει οπτική επαφή με ό,τι συνέβαινε στον μπροστινό χώρο, ο επτάχρονος διέπραξε την κλοπή.

«Μπήκε μέσα και πήρε τα χρήματα από το ταμείο. Αρχικά δεν κατάλαβα τι είχε συμβεί. Όταν όμως πήγα να εξυπηρετήσω τον επόμενο πελάτη άνοιξα το ταμείο για να δώσω ρέστα και εκεί διαπίστωσα πως η είσπραξη που είχα κάνει μέχρι εκείνη την ώρα είχε κάνει φτερά. Βρήκα το συρτάρι άδειο», είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως στο ταμείο υπήρχαν 120 ευρώ.

«Εγώ το πιτσιρίκι το είδα, αλλά δεν μου μπήκε στο μυαλό πως είχε μπει νωρίτερα στο φαρμακείο γιατί δεν κρατούσε τίποτα στα χέρια του. Νόμιζα ότι μόλις είχε ανοίξει την πόρτα και είχε μπει για να με ρωτήσει κάτι. Απλά αυτό για να με ξεγελάσει φαίνεται την ώρα που έβγαινε έξω, με αντιλήφθηκε και οπισθοχώρησε. Με ρώτησε και καλά για μια κρέμα πόσο κάνει κι έφυγε», είπε ακόμα.

«Είναι γνωστή φυσιογνωμία εδώ και έχει κάνει κι άλλες κλοπές κατά το παρελθόν. Έχει μπει και σε άλλα καταστήματα, ενώ από άλλο φαρμακείο έχει αφαιρέσει περισσότερα χρήματα», εξήγησε η φαρμακοποιός.

Όπως και τις προηγούμενες φορές, ο πιτσιρικάς αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, με τακτική δικάσιμο να έχει οριστεί. Ο σχηματισμός δικογραφίας στον οποίο προέβησαν οι αστυνομικοί αφορά τους γονείς του, που κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανήλικου, ενώ δεν έχουν σταματήσει και οι έρευνες για το συνεργό του 7χρονου που κατάφερε να ξεφύγει.

 

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: