Πύργος: Διαρρήκτες οχημάτων έκλεψαν ακόμα και γυαλιά μυωπίας

Πέρασαν το Σαββατοκύριακο… παραβιάζοντας σταθμευμένα οχήματα στον Πύργο δυο Έλληνες, οι οποίοι έκλεβαν ακόμη και τα γυαλιά μυωπίας που έβρισκαν στο εσωτερικό τους!

Ο ένας, όμως, συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ασφάλειας που αναζητούν τον συνεργό του, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Μετά από έρευνα, οι αστυνομικοί εξιχνίασαν συνολικά τέσσερις κλοπές σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα και μια μοτοσικλέτα, από το εσωτερικό των οποίων οι δράστες είχαν κλέψει έναν φορητό υπολογιστή, έναν εκτυπωτή, γυαλιά οράσεως, μια κάμερα οπισθοπορείας και διάφορα άλλα αντικείμενα και έγγραφα. Ο δράστης, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για διάπραξη κλοπών οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Ζήτησαν νερό από ηλικιωμένη και την ξάφρισαν

Το «ευχαριστώ» για το νερό που τους πρόσφερε μια ηλικιωμένη όταν χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού της σε περιοχή της Άρτας λέγοντας ότι διψούν, ήταν να της κλέψουν τα ελάχιστα χρήματα που είχε!

Οι δράστες απέσπασαν την προσοχή της και όταν εκείνη πήγε στην κουζίνα, τρύπωσαν στο υπνοδωμάτιό της και άρπαξαν 200 ευρώ. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και ταυτοποιήθηκαν οι δυο Έλληνες δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: