Πύργος: Ανήλικοι μέλη σπείρας με 17 διαρρήξεις!

«Άνοιξαν»  συνολικά 14 αυτοκίνητα, δύο περίπτερα και μία καφετέρια

Καθ’ όλη την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου έκανε διαρρήξεις σε οχήματα –κυρίως- αλλά και σε καταστήματα στον Πύργο Ηλείας μια σπείρα έξι Ελλήνων, τρεις από τους οποίους είναι πιτσιρικάδες ηλικίας μόλις 16, 14 και 13 χρόνων!

Στο διάστημα τριών μηνών, από την 1 Ιουνίου ως τις 31 Αυγούστου, οι έξι δράστες διέρρηξαν με ένα μεταλλικό αντικείμενο 14 αυτοκίνητα, δυο περίπτερα και μια καφετέρια, προκαλώντας φθορές ύψους 1.500 ευρώ. Συνολικά, είχαν κλέψει από αυτά 700 ευρώ, ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα, δυο κινητά, τραπεζικές κάρτες, διάφορα προϊόντα, μια μπαταρία αυτοκινήτου, δυο ηχεία και έγγραφα, με την αξία της λείας τους να υπολογίζεται γύρω στα 3.000 ευρώ.

Μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Ηλείας, η δράση τους διαλευκάνθηκε και ταυτοποιήθηκαν. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακεκριμένες κλοπές και φθορές και σε βάρος των γονέων των ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους, υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: