Πυρετώδεις προετοιμασίες του νεαρού Ν. Καραγιάννη ενόψει του τελευταίου γύρου στη Σουηδία για το FIA Karting Academy Trophy

Πυρετώδεις προετοιμασίες του νεαρού ενόψει του τελευταίου γύρου στη για το FIA Karting Academy Trophy, Σουηδία,Ν. Καραγιάννης

Ο πρώτος γύρος του FIA Karting Academy Trophy έγινε στη Γαλλία, ο δεύτερος στη Σλοβακία και τον Αύγουστο θα γίνει ο τρίτος και τελευταίος γύρος στη Σουηδία. Ο νεαρός Νικόλας Καραγιάννης θα προσπαθήσει για το καλύτερο αποτέλεσμα

Από το FIA Karting Academy Trophy 2024 έχει αποδειχθεί ότι βγαίνουν ταλέντα στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ένα από αυτά είναι και ο νεαρός Νικόλας Καραγιάννης.

Ο πρώτος γύρος του θεσμού έγινε στην Γαλλία, όπου ο Έλληνας οδηγός έκανε εξαιρετική εμφάνιση.

Στο 2ο γύρο αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τόσο στον ημιτελικό όσο και στον τελικό. Στην πίστα Slovak Karting Center των 1.172 km, όπου η δυσκολία στις  προσπεράσεις, προβληματίζει πάντα τους ταχύτερους οδηγούς ο Νικόλας Καραγιάννης ανταποκρίθηκε με ωριμότητα.

Στην πρώτη σειρά των προκριματικών αγώνων ήταν τρίτος!  Στην συνέχεια από γύρο σε γύρο βρήκε τον ρυθμό του και έμεινε μέσα στον στόχο του. Συγκεντρωμένος στον αγώνα υπο τις οδηγίες του Βασίλη Ζάχου, οδήγησε εξαιρετικά. Kι ενώ όλα έδειχναν πως είχε εξασφαλισμένη μία θέση εκκίνησης στον τελικό μεταξύ 3-5, ο κινητήρας στην προημιτελική σειρά τον πρόδωσε.

Αναγκάσθηκε να ξεκινήσει τελευταίος και να μπει στη διαδικασία των δύσκολων προσπεράσεων έως τον 7ο γύρο. Εκεί βρέθηκε εκτός πίστας μετά από σύγκρουση.

Στις 1-4 Αυγούστου 2024 στο Kristianstad στην Σουηδία θα γίνει ο τρίτος και τελευταίος γύρος του  FIA Karting Academy Trophy. Και φυσικά ο Νικόλας Καραγιάννης θα αγωνισθεί με σκοπό τη διάκριση.

Πυρετώδεις προετοιμασίες του νεαρού Ν. Καραγιάννη ενόψει του τελευταίου γύρου στη Σουηδία για το FIA Karting Academy Trophy gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: