Pyjama style ή mix&match; Η Sarah Jessica Parker σου δίνει έμπνευση με αυτό το street look

Η 53χρονη ηθοποιός τώρ&; πι&; ξέρει τι ν&; επιλέγει κ&;ι πώς ν&; το φορά κ&;ι το mix&match outfit με έμπνευση το pyjama που θ&; δεις π&;ρ&;κάτω είν&;ι μί&; &;κόμ&; &;πόδειξη. Δεν πρόκειτ&;ι γι&; μί&; εμφάνιση στο κόκκινο χ&;λί, ούτε γι&; έν&; προσεγμένο look &;πό κάποιο επίσημο event. Η Sarah Jessica φωτογρ&;φίζετ&;ι στη γειτονιά της στη Νέ&; Υόρκη κ&;ι είν&;ι εξίσου κ&;τ&;πληκτική.

Συνδυάζει τις ρίγες με τα fall florals και φυσικά δεν ξεχνά να δώσει έμφαση στα moody φθινοπωρινά χρώματα του outfit με τα παπούτσια και την τσάντα. Συνδύασε το mustard-based σύνολο με ένα ζευγάρι φούξια pumps κι ένα boxy τσαντάκι στο ίδιο χρώμα, δημιουργώντας έτσι μία πολύ ευχάριστη αντίθεση, χωρίς να γίνεται υπερφίαλη στιλιστικά.

Το outfit είναι από τη νέα συλλογή της για το φθινόπωρο και το χειμώνα ’18 – ’19, μίας σεζόν της οποίας η Sara Jessica Parker είναι το πρόσωπο της καμπάνιας. Πρόκειται για lingerie items προφανώς και η αλήθεια είναι ότι μόνο η συγκεκριμένη θα μπορούσε να τα αναδείξει με αυτό τον τρόπο, απογειώνοντάς τα και μεταφέροντάς τα σε ένα everyday street mood.

Moda

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: