Pyjama Look: «Τι εννοείς δεν θες να ξαναδείς πιτζάμες μόλις βγεις από το σπίτι; Μα είναι τάση!»

Pyjama Look: «Τι εννοείς δεν θες να ξαναδείς πιτζάμες μόλις βγεις από το σπίτι; Μα είναι τάση!»

Καταλαβαίνουμε πως μετά από τόσες μέρες εγκλεισμού μέσα στο σπίτι, το τελευταίο πράγμα που θα θέλουμε να φορέσουμε όταν βγούμε είναι φόρμες γυμναστικής… και πιτζάμες. Αλλά όταν αναφερόμαστε στις δεύτερες, δεν μιλάμε για τις κλασικές γαλάζιες με τα αρκουδάκια και τα λουλουδάκια που φορούσαμε μικρές, αλλά για ένα πραγματικά εντυπωσιακό -ίσως και μεταξωτό- pyjama set στο οποίο αξίζει να επενδύσεις αν θες να ακολουθήσεις τις τάσεις της μόδας και τη σεζόν S/S 2020.

Αρχικά τα εμπριμέ, αλλά πλέον και τα μονόχρωμα, τα pyjama sets είναι «hot» εδώ και αρκετό καιρό και αυτό σημαίνει πως έχουν «ξεφύγει» από τον εφήμερο χαρακτήρα της μόδας και οδεύουν προς το να χαρακτηριστούν «κλασικά». Είναι επίσης είναι ένα στυλ ρούχων με το οποίο μπορείς να κάνεις fashion statement χωρίς να χρειαστεί να φορέσεις τίποτα άλλο! Ούτε εντυπωσιακά παπούτσια, ούτε λαμπερά κοσμήματα. Επειδή, λοιπόν, είναι αρκετά πλουραλιστική επιλογή από τη φύση της, καλό είναι να κρατήσεις σε «χαμηλούς τόνους» εκτός από τα αξεσουάρ και το χτένισμα αλλά και το μακιγιάζ σου. Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα 3ωμυστικά μας για να υιοθετήσεις το trend με κομψό τρόπο που χαρακτηρίζεται από τη σοφιστικέ αισθητική και την ανεπιτήδευτη διάθεση.

Για να μην είσαι σαν να έχεις σηκωθεί από το κρεβάτι, φορώντας το pyjama set σου, αλλά σαν αληθινή trendsetter! Πριν, λοιπόν, καταδικάσεις την τάση και μόνο από το όνομά της, δώσε μία ακόμα ευκαιρία στα συμπαθέστατα κατά τα άλλα, αυτά «ρούχα»!
 Queen Team: «Ξέρω τι αγόρασες online μέσα στην καραντίνα…»

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: