Πτολεμαΐδα: Πατέρας απειλούσε να ρίξει από το μπαλκόνι το παιδί του (βίντεο)

Ήθελε την επιμέλεια

Συναγερμός σήμανε την Τρίτη στην Πτολεμαΐδα, καθώς ένας άνδρας απειλούσε να πετάξει από το μπαλκόνι το 10χρονο παιδί του.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο εν λόγω άνδρας ήταν εξοργισμένος από το γεγονός ότι δεν του έδιναν το δικαίωμα να έχει την επιμέλεια του παιδιού. Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας, κρατούσε το παιδί του όμηρο στο διαμέρισμα της οδού Αδαμοπούλου, αρνούμενος να το αφήσει να επιστρέψει στην εν διαστάσει σύζυγό του. Εκείνη τότε κάλεσε την αστυνομία, με τον πατέρα του αγοριού να απειλεί πως θα το ρίξει από το μπαλκόνι, αν δεν γίνει δεκτό το αίτημά του.

Με εντολή εισαγγελέα στήθηκε επιχείρηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής για να πείσουν τον άνδρα να αφήσει ελεύθερο το παιδί και να επιστρέψει στην μητέρα του. Ο άνδρας δεν έκανε πίσω και πήγε στο υπνοδωμάτιο, όπου φέρεται να κρατούσε το παιδί, καθώς και ένα μαχαίρι, το οποίο ενδεχομένως να χρησιμοποιούσε ως «ασπίδα» σε περίπτωση που οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τον συλλάβουν.

Τελικά άνδρες της Ασφάλειας Πτολεμαΐδας και της πυροσβεστικής εισήλθαν στο διαμέρισμα από το μπαλκόνι με γερανοφόρο όχημα και ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με τον άνδρα, προκειμένου να τον πείσουν να παραδοθεί και να δώσει το παιδί στην μητέρα του.

Μετά από ώρα, ο πατέρας του παιδιού, που φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα, απομακρύνθηκε ελάχιστα από τον 10χρονο και έτσι οι αστυνομικοί έπεσαν πάνω του και τον αφόπλισαν. Ο άνδρας συνελήφθη, ενώ κατά την διάρκεια της προσπάθειας να τον αφοπλίσουν οι αστυνομικοί, τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι από το μαχαίρι του. Ελαφρύ τραυματισμό φέρεται να είχε και ένας εκ των αστυνομικών.

Εν τέλει η επιχείρηση είχε αίσιο τέλος, με τον 10χρονο να επιστρέφει στην μητέρα του.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: