Πτολεμαΐδα: 18χρονος έπεσε από μπαλκόνι σε σκεπή σπιτιού – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, στην πλάτη και στον κορμό

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύeται στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο ένας 18χρονος, ο οποίος νωρίς το βράδυ της Κυριακής έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας σε σκεπή παρακείμενου σπιτιού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, στην πλάτη και στον κορμό.

Πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο 18χρονος μιλούσε με φίλη του σε μπαλκόνι και κάποια στιγμή έκανε πίσω για να ακουμπήσει στο κάγκελο. Πιθανολογείται ότι το κάγκελο ήταν χαμηλό σε σχέση με το ύψος του, με αποτέλεσμα, ξαφνικά ο νεαρός να πέσει προς τα πίσω και να βρεθεί, από ύψος 6-7 μέτρων, στη σκεπή διπλανού σπιτιού.

Η φίλη του και περίοικοι ειδοποίησαν άμεσα ΕΚΑΒ, Αστυνομία και Πυροσβεστική, οι άντρες της οποίας αρχικά αντιμετώπισαν πρόβλημα να φτάσουν με το φορείο, λόγω της ολισθηρότητας των κεραμιδιών στη σκεπή, στα οποία υπήρχε μεγάλη υγρασία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, άντρας που υπηρετεί στην Ασφάλεια Πτολεμαΐδας και φέρεται να γνωρίζει πολύ καλά από σκεπές, ανέβηκε πολύ προσεκτικά στο σημείο, έβγαλε κάποια κεραμίδια, άνοιξε διάδρομο και, με πολλή προσοχή, ακολούθησαν άμεσα οι άντρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι κατάφεραν να βάλουν τον νεαρό επάνω στο φορείο για να τον μεταφέρουν στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: