Ψευδοκράτος – Σανέρ: Δεν αποφασίστηκε η παρουσία μη επανδρωμένων αεροσκαφών στο Λευκόνοικο

Δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση για δημιουργία αεροπορικής βάσης της Τουρκίας, δήλωσε ο λεγόμενος «πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους

Ο λεγόμενος «πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους, Ερσάν Σανέρ σε δηλώσεις του ανάφερε ότι δεν ελήφθη οποιαδήποτε απόφαση σε σχέση με το αεροδρόμιο στο κατεχόμενο χωριό Λευκόνοικο και δεν δόθηκε καμία εξουσιοδότηση για στρατιωτική χρήση.

Απαντώντας σε ερώτηση «βουλευτή» του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος (CTP) Ντογούς Ντεριά για το ποιος αποφάσισε την χρήση του «αεροδρομίου» στο Λευκόνοικο για στρατιωτικούς σκοπούς, ο κ. Σανέρ ανέφερε ότι συζητείται το θέμα για το άνοιγμα του «αεροδρομίου» σε οπλισμένα και μη οπλισμένα μη επανδρωμένα πτητικά μέσα για λόγους ασφαλείας, όμως δεν έχει υπογραφεί οτιδήποτε.

Εξάλλου ο ηγέτης του CTP, Τουφάν Ερχιουρμάν αναφερόμενος στο θέμα υπενθύμισε ότι έχει γίνει μια δήλωση εκ μέρους της Τουρκίας σε σχέση με το «αεροδρόμιο» στο Λευκόνοικο και είπε ότι «μετά από 40 μέρες είναι πιθανόν να υπάρχει αεροπορική βάση. Η ‘βουλή’ δεν έχει ιδέα».

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: