Ψάχνεις κομμάτια με άποψη; Στο jamjar.gr θα βρεις ό,τι θες από Έλληνες δημιουργούς και νέα brands

Ακριβώς για αυτό, είσαι ιδιαίτερα επιλεκτική με τα κομμάτια που προσθέτεις στην γκαρνταρόμπα και τη συλλογή σου. Διότι ακόμη και αν γνωρίζεις πρώτη από όλους τι θα φορεθεί την ερχόμενη σεζόν, πριν αυτό εμφανιστεί στις βιτρίνες της πόλης, όταν πρόκειται για τις εμφανίσεις σου, θέλεις να επιλέγεις μοναδικά κομμάτια, τα οποία εκφράζουν την πολύπλευρη προσωπικότητά σου.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που δυσκολεύεσαι να βρεις ρούχα που αξίζουν μία θέση στην ντουλάπα σου, αφού ξέρεις πως αυτά που μπορείς να αποκτήσεις σε μία βόλτα στα μεγάλα εμπορικά κέντρα της πόλης, πιθανότατα θα τα φορούν άλλες δύο κοπέλες στο ίδιο τετράγωνο. Και όχι, δεν είσαι ιδιότροπη που βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια και αναζητάς τη μοναδικότητα στα ενδύματα που σε «αγκαλιάζουν» καθημερινά. Το ερώτημα είναι όμως, πού θα μπορέσεις να βρεις τα unique ρούχα και τα exciting αξεσουάρ, τα οποία θα είναι στυλάτα, σύγχρονα και σπάνια, όπως εσύ;

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να μάθεις την απάντηση, είναι να συνεχίσεις να διαβάζεις. Διότι σύντομα θα σου αποκαλύψω τις κορυφαίες τάσεις που θα κυριαρχήσουν στη μόδα τους επόμενους μήνες, αλλά και τo marketplace στο οποίο «κρύβονται» τα στυλάτα κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να υιοθετήσεις τα νέα fashion trends με τον δικό σου unique τρόπο, δηλαδή το jamjar.gr!

Μοναδικά χρώματα και εμπριμέ κομμάτια που βάζουν «πινελιές» στυλ στο φθινόπωρο

Μπορεί το φθινόπωρο να είναι μία εποχή που στην ατμόσφαιρα κυριαρχούν οι μουντές, μονότονες αποχρώσεις όμως, οι εμφανίσεις σου θα αποτελέσουν «πινελιές» αισιοδοξίας, που θα εμπλουτίσουν με χρώμα τους δρόμους της πόλης. Με λίγα λόγια, το φετινό φθινόπωρο επιβάλλει χρώματα και πρωτότυπα σχέδια, για αυτό επιλέγοντας ένα μονόχρωμο oversized μαντό ή ένα άνετο φόρεμα σε μία σε μία μοναδική απόχρωση, όπως το ροζ και συνδυάζοντας τις pencil φούστες και τα cigarette παντελόνια σου με μία μπορντό σατέν μπλούζα, θα συνθέσεις αξεπέραστα look, που θα μαγνητίζουν τα βλέμματα στο πέρασμά σου.

Ψάχνεις κομμάτια με άποψη; Στο jamjar.gr θα βρεις ό,τι θες από Έλληνες δημιουργούς και νέα brands

Και επειδή οι έντονες αποχρώσεις είναι μέσα στις κορυφαίες τάσεις της σεζόν, μην παραλείψεις να επισκεφθείς το jamjar.gr, για να ανακαλύψεις τα μίνιμαλ κομμάτια του ελληνικού brand Αitheras, τα οποία έχουν φτιαχτεί για εσένα που αναζητάς την κομψότητα και την άνεση σε κάθε σου εμφάνιση. Στην ίδια φιλοσοφία είναι και τα γυναικεία ενδύματα της οικογενειακής επιχείρησης Kalimera Clothing Athens, τα οποία είναι κατασκευασμένα από βαμβάκι, αγάπη και μεράκι. Τα φούτερ με τα animal print, τη βελούδινη υφή, τα στρας, τα φλοράλ και τα boho μοτίβα, καθώς και τα midi φορέματα με τα γραμμικά σχέδια, είναι τα κομμάτια που θα σε συντροφεύουν από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ.

Ψάχνεις κομμάτια με άποψη; Στο jamjar.gr θα βρεις ό,τι θες από Έλληνες δημιουργούς και νέα brands

Αξίζει, επίσης, να ρίξεις μία ματιά στη συλλογή της Eleni Liakopoulou, μίας ταλαντούχας και ευρηματικής σχεδιάστριας, η οποία δημιουργεί χειροποίητα, ευκολοφόρετα κομμάτια, «παντρεύοντας» γεωμετρικά σχέδια με μοναδικές αποχρώσεις πάνω σε υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας.

Ψάχνεις κομμάτια με άποψη; Στο jamjar.gr θα βρεις ό,τι θες από Έλληνες δημιουργούς και νέα brands

Χειροποίητες unique τσάντες και funky scrunchies που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς

Αν τα scrunchies που έχεις στη συλλογή σου έχουν χαλάσει, καλό θα ήταν να προμηθευτείς καινούργια, καθώς για μία ακόμη σεζόν θα παραμείνουν το κορυφαίο αξεσουάρ. Όπως γνωρίζεις ήδη, οι επιλογές σε χρώματα και υφάσματα είναι κυριολεκτικά αμέτρητες όμως, η ποιότητα και η διάρκεια ζωής του αξεσουάρ είναι που κάνουν τη διαφορά. Ακριβώς για αυτό, αν επιθυμείς να αποκτήσεις τα scrunchies που δεν θα θέλεις να αποχωρίζεσαι λεπτό και θα σε συντροφεύουν σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σου, τότε η δημιουργός artncreate έχει ετοιμάσει μία «πλούσια» συλλογή για όλα τα γούστα, την οποία και θα βρεις στο jamjar.gr. Παιχνιδιάρικα πουά, εντυπωσιακά φλοράλ, διαχρονικά καρό, λαστιχάκια με ρετρό, κομψούς φιόγκους, είναι τα ιδιαίτερα σχέδια που θα μετατρέψουν μία bad hair day σε μία αισιόδοξη ημέρα, γεμάτη στυλ!

Ψάχνεις κομμάτια με άποψη; Στο jamjar.gr θα βρεις ό,τι θες από Έλληνες δημιουργούς και νέα brands

Όσο για το πρώτο και σημαντικότερο αξεσουάρ των εμφανίσεών σου, δηλαδή την τσάντα σου, το «χειροποίητο» είναι η λέξη-«κλειδί» και συνιστά την απόλυτη φθινοπωρινή τάση, που θα σου χαρίσει τις unique εμφανίσεις που ονειρεύεσαι. Διότι ένα τόσο καθοριστικό κομμάτι των εμφανίσεών σου πρέπει να είναι μοναδικό, όπως και οι τσάντες HANDmade4u, τα δημιουργήματα της Μαρίας Μεϊμέτη, η οποία εμπνέεται από την παράδοση και τη συνδυάζει με τις ανάγκες της εποχής. Εξίσου στυλάτες είναι και οι χειροποίητες τσάντες από το MÅ workroom, οι οποίες είναι διαχρονικές, φτιαγμένες από δέρμα και μπορούν να ταιριάξουν με κάθε σύνολό σου και να σε συντροφεύουν όλο το φθινόπωρο, από το πρωί που πας στο γραφείο μέχρι αργά το απόγευμα, που δίνεις ραντεβού για after work βόλτες με τις φίλες σου. Και επειδή οι πλεκτές τσάντες θα εξακολουθήσουν να έχουν μία ξεχωριστή θέση στη καρδιά μας, επισκέψου το κατάστημα της MARANA για να βρεις τις πιο στυλάτες πλεκτές τσάντες της αγοράς. Σε κάθε περίπτωση, αν θέλεις ακόμη περισσότερες επιλογές, μπες στο jamjar για να είσαι σίγουρη ότι θα ανακαλύψεις την τσάντα που είναι ειδικά φτιαγμένη για εσένα.

Ψάχνεις κομμάτια με άποψη; Στο jamjar.gr θα βρεις ό,τι θες από Έλληνες δημιουργούς και νέα brands

Ψάχνεις κομμάτια με άποψη; Στο jamjar.gr θα βρεις ό,τι θες από Έλληνες δημιουργούς και νέα brandsΛαμπερές μίνιμαλ λεπτομέρειες που δίνουν το «κάτι» διαφορετικό στα look σου

Τα κοσμήματα μπορεί να μην είναι οι «πρωταγωνιστές» των εμφανίσεών σου, όμως είναι οι λεπτομέρειες που δίνουν το «κάτι» διαφορετικό και σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Ακριβώς για αυτό, η κυρίαρχή τάση τη φετινή σεζόν σε προτρέπει να επιλέξεις ιδιαίτερα σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, βραχιόλια και κολιέ που είναι μοναδικά, όπως εσύ. Για μία ακόμη χρονιά, λοιπόν, η μίνιμαλ αισθητική θα στολίσει με κομψότητα τον λαιμό, τα αυτιά και τους καρπούς σου, ενώ μπορείς να την υιοθετήσεις επιλέγοντας κάποιο περίτεχνο αξεσουάρ, ένα ιδιαίτερο κολιέ ή ένα βραχιόλι από το Roi’s workshop, το brand που θα βρεις στο jamjar.gr και «παντρεύει» την υψηλή αισθητική με τους ημιπολύτιμους λίθους, όπως το μαργαριτάρι, τον χαλαζία, τον αγγελίτη και το κοράλλι και συνθέτει μοναδικά κομμάτια, τα οποία είναι αδύνατο να αντιγραφούν.

Ψάχνεις κομμάτια με άποψη; Στο jamjar.gr θα βρεις ό,τι θες από Έλληνες δημιουργούς και νέα brands

Εναλλακτικά, αν θέλεις να προσθέσεις λιτές και κοφαμψές «πινελιές» λάμψης στις εμφανίσεις σου, υπάρχουν και τα μοναδικά κοσμήματα Art of π, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τη θάλασσα, τον ήλιο, τις εποχές και τον συναρπαστικό κόσμο που μας περιβάλλει και ενώ είναι απλά, παράλληλα δείχνουν τόσο όμορφα. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως μέσα από τα ξεχωριστά σχέδια της δημιουργού, Καρολίνας Παπαγεωργίου, θα ανακαλύψεις τα σκουλαρίκια και τα δαχτυλίδια που θα συμπληρώνουν τα look σου όλες τις ώρες της ημέρας.

Ψάχνεις κομμάτια με άποψη; Στο jamjar.gr θα βρεις ό,τι θες από Έλληνες δημιουργούς και νέα brands

Να θυμάσαι πως όσο παραμένεις πιστή στο προσωπικό σου στυλ και προσαρμόζεις τα fashion trends της κάθε εποχής σύμφωνα με αυτό, θα μπορείς να εκφράζεσαι και να δημιουργείς ξεχωριστά look. Συνέχισε, λοιπόν, να αναζητάς τη μοναδικότητα στη μόδα και να είσαι σίγουρη πως στο jamjar.gr, θα βρίσκεις διαρκώς νέους δημιουργούς και νέα κομμάτια που θα σε εμπνέουν να πειραματίζεσαι ακόμη περισσότερο με το στυλ σου.

Τι περιμένεις λοιπόν; Μπες σήμερα κιόλας στο jamjar.gr και «βόλταρε» με μερικά μόνο «κλικ» στους ψηφιακούς διαδρόμους του μεγαλύτερου ελληνικού, online marketplace. Ανακάλυψε μοναδικές δημιουργίες και προϊόντα που δε θα βρεις αλλού και ψώνισε απευθείας από 2.500 καταστήματα Ελλήνων δημιουργών και μικρών επιχειρήσεων.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: