Ψάχνεις διακριτικά κοσμήματα; Για δες αυτά τα stylish, λεπτά δαχτυλίδια!

Ψάχνεις διακριτικά κοσμήματα; Για δες αυτά τα stylish, λεπτά δαχτυλίδια!

Είναι η τέλεια λύση για κάθε περίσταση και για όλες τις ώρες της ημέρας.

Αν θέλεις να έχεις δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο και κομψό outfit, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχάσεις τα κοσμήματα. Ένα κόσμημα, άλλωστε, δίνει μια έξτρα λάμψη και τόνους πολυτέλειας σε κάθε look κάνοντάς μας πολλές φορές να νιώθουμε μοναδικές και ξεχωριστές.

Το καλοκαίρι, όμως, το στυλ μας δε θέλει πολλά-πολλά. Και εκεί έγκειται η δυσκολία στο τι κοσμήματα να επιλέξουμε τόσο στις καθημερινές όσο και στις βραδινές εμφανίσεις. Η λύση, λοιπόν, σε αυτό το ερωτηματικό που ταλανίζει τον εγκέφαλό σου είναι μία: ένα ή και περισσότερα λεπτεπίλεπτα δαχτυλίδια.

Μπορεί να είσαι σε μια πισίνα ή σε μια γαλαζοπράσινη παραλία. Μπορεί να έχεις επιστρέψει από τις διακοπές και να έχεις γυρίσει στη ρουτίνα σου και στο γραφείο. Σε όλες αυτές τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς σου, όμως, μπορείς να φορέσεις ένα ή και περισσότερα δαχτυλίδια κάνοντας layering και εντυπωσιάζοντας παράλληλα με την αισθητική και την κομψότητά σου.

Αν, λοιπόν, δεν έχεις βρει ακόμη τα δαχτυλίδια που να ικανοποιούν το γούστο σου, πρέπει οπωσδήποτε να τσεκάρεις αυτά που σου προτείνουμε στην παρακάτω gallery. Λεπτά δαχτυλίδια σε ασήμι ή χρυσό, σκέτα ή με μικροσκοπικά διαμαντάκια σε «καλούν» να τα κάνεις δικά σου, κάνοντας παράλληλα fashion statement με το πιο διακριτικό αξεσουάρ της κοσμηματοθήκης σου. Είτε τα συνδυάσεις με ένα casual look με denim shorts και T-shirt, είτε με ένα πιο επίσημο outfit για να παρευρεθείς σε γάμο ή βάφτιση, τα δαχτυλίδια σου είναι σίγουρο ότι θα κλέψουν την παράσταση.

Διάβασε ακόμα: 5+1 τρόποι να εντάξεις τις παστέλ αποχρώσεις στα καλοκαιρινά σου σύνολα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: