Ψαριανός: Είμαι ανεξάρτητος από σήμερα

Απολογισμό της πορείας του ως μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμιού κάνει με ανάρτησή του στο προφίλ του στο Facebook ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Μετά την δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Γιώργου Αμυρά, νωρίς το πρωί της Δευτέρας, η κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού παύει να υφίσταται και όλοι οι βουλευτές είναι πλέον ανεξάρτητοι.

«Το Ποτάμι από σήμερα δεν συμπεριλαμβάνεται στα κοινοβουλευτικά κόμματα» γράφει και επισημαίνει: «Δυστυχώς, με αλλεπάλληλα δικά μας λάθη, ατυχείς επιλογές και κακούς χειρισμούς καταφέραμε να μηδενίσουμε σχεδόν το 7% των ψηφοφόρων που αρχικώς πίστεψαν και έλπιζαν σε μας».

Παράλληλα, επιτίθεται στην κυβέρνηση χαρακτηρίζοντάς την «χειρότερη από τα χρόνια της χούντας» και καταλήγει: «Εύχομαι σε όλους μας καλή συνέχεια και καλύτερες επιλογές εις το εξής».

Ο ίδιος συνοδεύει μάλιστα την ανάρτησή του με μια φωτογραφία ενός σκοτεινού και χιονισμένου τούνελ που φαίνεται να εισέρχεται.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού:

Λοιπόν Φίλοι μου,
σας ευχαριστούμε όλους και προσωπικώς έναν-ένα για την στήριξη και την συμπόρευσή σας
με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, το οποίο από σήμερα δεν συμπεριλαμβάνεται στα κοινοβουλευτικά κόμματα.
Δυστυχώς, με αλλεπάλληλα δικά μας λάθη, ατυχείς επιλογές και κακούς χειρισμούς καταφέραμε να μηδενίσουμε σχεδόν το 7% των ψηφοφόρων που αρχικώς πίστεψαν και έλπιζαν σε μάς.

Μακάρι για όλους τα πράγματα να γίνουν καλύτερα

Η χώρα μας περνάει την δυσκολότερη και πιο επικίνδυνη περίοδο εδώ και πολλές δεκαετίες και οι τύχες της βρίσκονται στα χέρια της χειρότερης κυβέρνησης από τα χρόνια της χουντας.

Εύχομαι σε όλους μας καλή συνέχεια και καλύτερες επιλογές εις το εξής.

Γρ. Ψαριανός
βουλευτής β’ Αθήνας
με Το Ποτάμι

Ανεξάρτητος από σήμερα.

politiki

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: