Ψαριανός: Αν δεν διαγραφεί ο Δανέλλης, θα φύγω εγώ


Για τις εξελίξεις στο εσωτερικό του Ποταμιού μετά τη διαφοροποίηση του βουλευτή Σπύρου Δανέλλη και την απόφασή του να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, μίλησε ο Γρηγόρης Ψαριανός στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο βουλευτής του Ποταμιού, όπως και ο Γιώργος Μαυρωτάς, επιβεβαίωσε πως ο Σπύρος Δανέλλης ανακοίνωσε χθες στον Σταύρο Θεοδωράκη ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, κάτι που όπως είπε ήταν από πριν γνωστό, αφού ο κ. Δανέλλης είχε διαχωρίσει τη θέση του εδώ και πολύ καιρό.

Ερωτηθείς εάν, αφού ψηφίσει ο Σπύρος Δανέλλης, δοθεί στην κυβέρνηση η δυνατότητα να φέρει την Συμφωνία των Πρεσπών, αποχωρήσει ο ίδιος από το Ποτάμι δήλωσε πως αυτό είναι κάτι που δεν έχει ακόμα αποφασίσει, τόσο ο ίδιος, όσο και ο Γιώργος Αμυράς.

Ο κ.Ψαριανός δήλωσε επίσης πως δεν υπάρχει θέμα κομματικής πειθαρχίας στο Ποτάμι, και πως ο καθένας ψηφίζει ελευθέρα. Εξήγησε  λόγος που θα καταψηφίζει την Συμφωνία των Πρεσπών είναι το ότι δεν είναι η καλύτερη για την περίσταση λόγω των αγκαθιών της γλώσσας και της εθνότητας, ενώ ξεκαθάρισε πως αν ο Σπύρος Δανέλλης παρέμενε στο Ποτάμι, δεν θα μπορούσε να παραμείνει και ο ίδιος.

Τέλος, ερωτηθείς για το εάν θα είναι υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές, απάντησε πως αυτό είναι κάτι που δεν έχει αποφασίσει.

Πολιτική

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: