Πρωτοχρονιά στα επείγοντα για Έλληνα τραγουδιστή και τη σύζυγό του

Καινούργιος χρόνος με περιπέτειες για τον

Χάρη Βαρθακούρη και την σύζυγό του Αντελίνα Τελώνη. Μια ξαφνική περιπέτεια υγείας τους οδήγησε στα επείγοντα περιστατικά. Οι αφόρητοι πόνοι που ένιωσε η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη δεν άφησαν περιθώρια στον ερμηνευτή που έφυγε αμέσως με την καλή του για το νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν κολικό του εντέρου. 

Ευτυχώς η Αντελίνα ακολούθησε αμέσως θεραπεία και ήδη αναρρώνει και αισθάνεται καλύτερα… Μάλιστα την επόμενη μέρα του περιστατικού σηκώθηκε από νωρίς και ετοίμασε ολόκληρο τραπέζι για την οικογένειά της…

Δες το μήνυμα του Χάρη στο Facebook:

“Ρε παιδιά, σαν χθες μου φαίνεται που ήταν 2016!! 

Πώς περνάει έτσι ο χρόνος….

Πάντως η πρώτη μέρα του ’17 είχε λίγο απ” όλα για μας.

Ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη γυναίκα μου όταν και της έπεσε το φλουρί.

Ήταν τόσο καλοί οι οιωνοί που λίγες ώρες αργότερα ήμασταν στα επείγοντα με φρικτούς πόνους. Υπερηχογραφήματα, ακτινογραφίες, οροί, κτλ και, τελικά, διάγνωση κολικός του εντέρου. Της λέω να ακυρώσουμε το τραπέζι που έχουμε αναλάβει την επόμενη μέρα, κανείς δεν θα μας κατηγορήσει.

Όχι μόνο δεν δέχθηκε να μείνει μέσα στο νοσοκομείο όπως συνέστησαν οι γιατροί, 9 το πρωί σηκώθηκε να ψήσει αρνί και κοκορέτσι στον κήπο!! (τα φάρμακα την έκαναν να πιστέψει ότι είναι Πάσχα!!). Ήξερα ότι έχω παντρευτεί ενόν ήρωα, κυρίως επειδή εξακολουθεί να με ανέχεται, αλλά δεν ήξερα ότι είχα παντρευτεί υπεράνθρωπο!!!

Να μη σας τα πολυλογώ, τα φαγητά όλα ήταν ένα ποίημα, το φλουρί σήμερα έπεσε στην πεθερά μου, στα χαρτιά κερδίσαμε όλοι, οι κόρες μας τρισευτυχισμένες που ο Άγιος Βασίλης έφερε ο,τι έγραφε η λίστα και ο πόνος εξακολουθεί να σκάει μύτη κάθε λίγο και λιγάκι, χωρίς προειδοποίηση!

Καλή μας χρόνια, περαστικά μας, καλή μας όρεξη και μόνο χαρές για το 2017 σε όλους…”

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: